Hesabım
    Margot Robbie Tonya Harding'i Canlandıracak!

    İntihar Timi'nin Harley Quinn'i olaylı buz patenciyi canlandıracak.

    Buz patencisi Tonya Harding'in hikayesi I, Tonya ismi ile beyazperdeye uyarlanıyor. Filmin başrolünde ise İntihar Timi'nin Harley Quinn'i Margot Robbie yer alacak.

    Deadline'ın haberine göre Steven Rogers'ın kaleme aldığı projeye uygun yönetmen arayışları devam ediyor. Eski Amerikalı buz patencisi Tonya Harding ve eski kocası Jeff Gillooly ile daha önce yaptığı röportajdan yola çıkarak yazılan film, iki defa Olimpiyat ve iki defa da Skate America Champion ödülünü kazanan sporcunun kariyerine ve komplo skandalına odaklanacak.

    1991 yılında U.S. Figure Skating Championships'i kazanarak dünya sıralamasında ikinci sıraya yerleşen Tonya Harding, triple Axel hareketini tamamlayabilen ikinci Amerikalı kadın olarak tarihe geçti. 1994 yılında aynı alda yarıştığı sporcu Nancy Kerrigan'ı sakatlaması için adam tutmak suçundan U.S. Figure Skating Association tarafından hakkındaki dava sonucu sonucunda ömür boyu men ve 160.000$ para cezasına çarptırıldı. Daha sonra boks yapmaya başlayan Harding'in hikayesinin konu alınacağı filmin vizyon tarihi henüz belirsiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top