Hesabım
    Alis Harikalar Diyarında 2 Filminden 2. Fragman da Geldi!

    Alis Harikalar Diyarında 2: Aynanın İçinden filminin 2. fragmanı yayınlandı.

    Tim Burton'ın yönetmenliğini yaptığı 2010 yapımı Alice Harikalar Diyarında'nın devamı niteliğinde olan Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden filminden 2. fragman da sinemaseverlerle buluştu.

    Yönetmen koltuğunda bu kez The Muppets serisiyle sinemaya giriş yapan James Bobin'in oturduğu filmde Kupa Kraliçesi rolünde Helena Bonham Carter, Çılgın Şapkacı rolünde Johnny Depp ve ilk filmde de Beyaz Kraliçe rolünü üstlenen Anne Hathaway seriye geri dönerken, yarı saat-yarı insan Zaman rolünde Sacha Baron Cohen ve Çılgın Şapkacı'nın babası Zanik Hightopp rolünde Rhys Ifans da kadroya yeni katılan isimler oldu. Filmin seslendirme kadrosunda Absolem rolünde Alan Rickman, Cheshire Kedisi rolünde Stephen Fry, Tavşan rolünde Michael Sheen ve Timothy Spall bulunuyor. Tim Burton da filmin yapımcıları arasındaki yerini alıyor. Filmin senaryosu ise Linda Woolverton'a ait.

    Alis dünyayı dolaşan bir gezgin olmuştur. Babasının hayalini gerçekleştiren genç kadın büyülü bir ayna sayesinde kurtardığı Harikalar Diyarı'na geri döner. Bu kez tehlikede olan kendisi değil, yakın dostu Çılgın Şapkacı'dır!

    Harikalar Diyarı'na biletler ülkemize tüm dünyayla birlikte 27 Mayıs 2016 tarihinde gelecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top