Hesabım
    Merkezi İstihbarat Sizi Kahkahalara Boğacak!

    Merkezi İstihbarat bugün vizyona giriyor.

    Bu Nasıl Aile? filminden tanıdığımız Rawson Marshall Thurber'in yönetmenliğini üstlendiği Merkezi İstihbarat bugün itibariyle seyircileriyle buluşmaya başlıyor.

    Kevin Hart ve Dwayne Johnson'ı buluşturan komedi filmi dostlukları lise yıllarına dayanan iki arkadaşı işliyor. Bob lisedeyken şişman ve herkesin dalga geçtiği bir çocukken, Calvin de okulun en popüler ismidir. Bir gün Bob'a yapılan acımasız bir şakada Calvin'in onu koruması üzerine ikili arkadaş olurlar. Aradan geçen yıllarda ise kaçınılmaz olarak koparlar. Seneler sonra buluştuklarında Calvin sıkıcı bir muhasebeci, Bob ise karizmatik bir CIA ajanı olmuştur. Çalıştığı dava için Calvin'in muhasebe yeteneklerinden yararlanmak ister. Calvin ilk başta karışmak istemese de kendini bir anda uluslararası bir suç zincirinin ortasında bulur. 

    Renkli yapım hem aksiyon meraklılarını hem de gülmek isteyenleri cezbedecek gibi görünüyor. Kadrosunda Aaron Paul ve Megan Park'ı da barındıran filmin senaryosunda da yönetmenle birlikte Ike Barinholtz imzası yer alıyor.

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top