Hesabım
    Yeni Bir Pokemon Filmi mi Geliyor?

    Animasyon türünde birçok kez sinemaya uyarlanan Pokemon'un bu kez canlı aksiyon olarak beyazperdeye uyarlanması gündemde!

    Doksanlı yıllarda çocuk olan herkesin hayatına damgasını vuran fenomen çizgi film Pokemon son dönem oldukça gündemde! Nintendo'nun yeni uygulaması Pokemon Go ile kitleleri yeniden kendisine bağlayan Pokemon evreninin yeniden beyazperdeye uyarlanacağı iddiası ortaya atıldı.

    Deadline'da yer alan habere göre Legendary Pictures şimdiden filmin hakları için süreci başlatmış durumda. Henüz çok erken bir aşamada olan yeni proje Pokemon Go'nun başarısı sebebiyle gündeme geldi. İlk olarak 1998 yılında vizyona giren ilk Pokemon filminin ardından 18 tane daha animasyon film çekilmiş, ancak yalnızca 5 tanesi Amerika'da vizyona girmişti. Amerika'daki dağıtımları Warner Bros. tarafından yapılan ilk 3 film sırasıyla 85 milyon, 43 milyon ve 17 milyon gişe elde etmişti. Ülkemizde ise yalnızca 2 Pokemon filmi vizyona girmiş, 2000 yılında vizyona giren ilk film Pokemon toplamda 351.888, yaklaşık 1 yıl arayla gelen 2. film Pokemon 2: En Güçlü O ise 82.985 kişiye ulaşmıştı. 

    Pokemon Go şimdiden dünyaca ünlü bir fenomen haline gelmiş durumda. Telefon kullanıcılarının GPS bazlı sistemle oynayabildikleri uygulamada belirli lokasyonlarda farklı türlerde Pokemon ve onları yakalayacak Poketoplar alabilen kullanıcılar, Pokemon yelpazelerini genişlettikçe de güçleniyor. Günden güne geliştirilen oyun şu an için 3 takıma ayrılmış durumda. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top