Hesabım
    Benjamin Bratt Doktor Strange Kadrosuna Katıldı!

    Doktor Strange ekibine yeni bir üye katıldı!

    Doktor Strange kadrosuna yeni bir isim katıldı! Ride Along 2,  Special CorrespondentsThe Infiltrator filmlerinde yer alan ayrıca Çılgın Hırsız 2 ve Köfte Yağmuru 2 filmlerinde seslendirme yapmış olan Benjamin Bratt Doktor Strange kadrosuna katıldı!

    Marvel evreninin Doktor Strange'i olan Cumberbatch'i yanı sıra Oscar ödüllü oyuncu Tilda Swinton'ın çizgi romanın orjinalinde Asyalı, yaşlı bir adam olarak resmedilen karakter Ancient One'ı, Mads Mikkelsen'ın filmin kötü adamını ve 12 Yıllık Esaret filminin Oscar adayı oyuncusu Chiwetel Ejiofor'un Baron Mordo'yu ve Rachel McAdams'ın da doktorun meslektaşı bir cerrahı canlandıracağı fantastik yapımın yönetmen koltuğunda ise Şeytan ÇarpmasıLanet ve Bizi Kötüden Koru gibi beğenilen korku filmlerinin yönetmeni Scott Derrickson oturuyor. Filmin senaryosunu ise Prometheus ve Passengers filminin senaristi Jon Spaihts üstleniyor.

    Kadrosunda Pawn Sacrifice filminden Michael StuhlbargTransparent dizisinin yıldızı Amy Landecker ve Scott Adkins'i de bulunduran yapım başarılı bir cerrahtan güçlü bir büyücüye dönüşen Doktor Strange'in hikayesini anlatıyor. Herşeye sahip bir adamken geçirdiği bir araba kazası sonucu mesleğini ve hayatla bağını kaybeden doktor derdine çare aramak için Tibet'e uzanan bir yolculuk yapıyor. Orada öğrendikleri ise beklentilerinin çok üstünde, zira gittiği yerde yalnızca devayı değil zamanı ve gerçekliği kontrol etme yeteneğini de kazanıyor. 

    Büyü dünyasını ve alternatif boyutları keşfeden Doktor Strange'in hikayesi 4 Kasım 2016'da ülkemizde olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Doktor Strange'ten Comic-Con Fragmanı!
    • Doktor Strange'ten Altyazılı Fragman Geldi!
    • Doktor Strange'ten Dublajlı Fragman Burada!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top