Hesabım
    Yerli Box Office'te Buz Devri Egemenliği Devam Ediyor!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 29-31 Temmuz'da seyirci oranları zirve haricinde çok yakınken, listenin zirvesi bu hafta değişmedi.

    Bu haftanın galibi de vizyondaki 3. haftasını kutlayan Buz Devri: Büyük Çarpışma oldu. Buz Devri macerasını uzaya taşıyan eğlenceli animasyon yapım haftasonunda 115.104 kişi tarafından izlenerek geçtiğimiz haftaya göre daha büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Listenin ilk 3'ünün geri kalanını ise vizyonun taze yapımları oluşturdu. İkonik karakter Jason Bourne bir kez daha beyazperdelerde boy gösterdi. Beklenen devam halkası açılışını 86.417 kişi ile yaptı. Ghosbusters: Hayalet Avcıları ise hakkında çıkan olumsuz eleştirilere rağmen başarılı bir açılış yaptı. Kadınları baş karakter olan yapım haftasonunda 25.834 kişi tarafından izlendi.

    Listenin 4. filmi ise geçen hafta 2. sırayı alan Tarzan Efsanesi oldu. Tanıdık kahramanımızı parlamento görevlisi yapan film bu hafta 21.506 kişi tarafından izlendi. Listeyi yarılayan yapım ise Sihirbazlar Çetesi 2 oldu. Beğenilen ilk filmi takip eden devam halkası 8. haftasında 17.572 seyircilik bir gişe elde etti. Listenin 6. filmi ise vizyondaki 2. haftasını kutlayan Işıklar Sönünce oldu. Başrolünü güzel yıldız Teresa Palmer'ın üstlendiği yapım 2. haftasında 16.977 seyirciye ulaştı. Listenin 7. sırasında ise vizyonun taze yapımı Eyvah Annem Dağıttı! yer aldı. Mila Kunis başrollü yapım açılışını 9.198 seyirci ile yaptı.

    Listenin 3 sıra gerileyerek 8. sırasını alan film ise yerli korku Üç Harfliler 3: Karabüyü oldu. Yerli korku yapımı 5. haftasında 7.628 kişi tarafından izlendi. Listenin 9. filmi ise sevilen animasyon serisinin 36. filmi olan Doraemon: Taş Devri Macerası oldu. Film haftasonunda 6.132 seyirciye ulaştı. Listenin son sırasında ise Senden Önce Ben filmi geldi. Sevilen yıldızları başrolüne yerleştiren romantik yapım 5.479 seyirci tarafından izlendi. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top