Hesabım
    SineBU Zengin Film Seçkisiyle Yaz Sıcaklarını Unutturuyor!

    Remember, Mon Roi, Non Demon ve The Double Life of Veronique ile belgesel film Artık Hayallerim Var ağustos ayında SineBU perdesinde izleyicileri bekliyor.

    Kampüs içinde sinemanın en iyi örneklerini izleyiciyle buluşturan Boğaziçi Üniversitesi’nin sinema salonu SineBU, yazın en sıcak ayını İstanbul’da geçirecekler için birbirinden etkili altı filmi sinemaseverlerle buluşturuyor.

    154 kişi kapasiteli SineBU sinema salonunda sinema rüzgarları bu ay da esecek. Venedik Film Festivali’nden Vittorio Ödülü ile dönen Hatırla, Cannes’da filmin 8.dakikasında izleyicinin neden ayakta alkış kopardığını anlamak için kaçırılmaması gereken Prensim, ön gösterimi ile seyircisiyle buluşacak Chevalier, Los Angeles’ta modellerin sırlarla dolu dünyasını mercek altına alan Neon Şeytan, 1991 yapımı kült film The Double Life of VeroniqueNefin Dinç’in film çeken öğrencilerin hikayesini anlattığı belgesel Artık Hayallerim Var bu ayın seçkisinde yer alan filmler.

    Ayrıca Hitler’e yapılmaya çalışılan suikastı konu alan Hitler'e Suikast kaçıranlar için tek seanslık gösterimi ile son kez SineBU’da olacak. Detaylı Program için: http://www.sinebu.boun.edu.tr/

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top