Hesabım
    ABD Box Office'te Zirve Kötülerin!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office'te bu hafta liderlik gizli teşkilatların kirli sırlarında kaldı ancak farklı bir ekip zirveyi ele aldı!

    Bu hafta box office listesinin galibi değişti. Geçtiğimiz hafta liderliği ele geçiren Jason Bourne liderliğe çabuk veda etti. Listenin 1. sırasını ise DC Comics'in kötü adamları Suicide Squad: Gerçek Kötüler aldı. Çizgi roman aleminin en kötü karakterlerini bir araya getiren yapım açılış haftasında 135,1 milyon dolar kazanarak listedeki en yakın rakibine büyük bir fark attı. Listenin 2. sırasını geçtiğimiz haftanın galibi Jason Bourne aldı. Matt Damon'ı ikonik rolüyle tekrar buluşturan devam halkası 2. haftasonunda 22,7 milyon dolar kazanarak bütçesini çıkartmaya çok yaklaştı. Listenin 3. filmi ise vizyondaki 2. haftasını kutlayan Eyvah Annem Dağıttı oldu. Mila Kunis başrollü komedi yapımı geçtiğimiz haftaki yerini koruyarak 14,2 milyon dolar ile 3. sırayı aldı.

    Listenin 4. sırasında ise geçtiğimiz hafta olduğu gibi Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı yer aldı. Modern fabl türü animasyon yapım  vizyondaki 5. haftasında 11,5 milyon dolar kazandı. Bütçesi 75 milyon dolar olan animasyon film 5 haftada 319,5 milyon dolar kazanarak bütçesini 4'e katlamış durumda. Listeyi yarılayan yapım ise 2 hafta önce listenin zirvesinde oturan Star Trek Sonsuzluk oldu. Beklenenin altında bir seyir izleyen 3. devam halkası 3. haftasında 10,2 milyon dolar kazanarak %58'lik bir düşüş yaşadı. Listenin 6. sırasında ise vizyonun taze yapımlarından Dokuz Canlı Bay Tüylü yer aldı. Ülkemizde vizyona girmeyecek olan eğlenceli komedi yapımı ilk haftasında 6,5 milyon dolar kazandı. Listenin 7. sırasındaki yapım ise vizyondaki 3. haftasını kutlayan Işıklar Sönünce oldu. Teresa Palmer başrollü korku yapımı 3. haftasında 2 sıra gerileyerek 6 milyon dolar elde etti.

    Listenin 8. filmi ise Emma Roberts ve Dave Franco'nun başrollerini paylaştığı Oyun oldu. Sanal dünya ile cesaret oyunlarını bir araya getiren film 2. haftasonunda da yerini koruyarak 4,9 milyon dolar kazandı. Listenin 9. filmi ise  yeni Ghostbusters uyarlaması oldu. Kadınların gücünü ortaya koyan eğlenceli yapım 4. haftasında 4,8 milyon dolar kazandı. Listenin 5 sıra gerileyerek son sırasını alan yapım ise sevilen animasyon serisinin 5. devam halkası Buz Devri: Büyük Çarpışma oldu. Vizyondaki 3. haftasını kutlayan yapım %60.9'luk bir düşüşle 4,3 milyon dolar elde etti. 8. haftasını kutlayan Kayıp Balık Dori ise bu hafta itibariyle listeyi terk etmiş oldu.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top