Hesabım
    ABD Box Office'te Zirve Değişmedi!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office'te bu hafta da liderlik gizli teşkilatların kirli sırlarında kaldı!

    Bu hafta box office listesinin galibi değişmedi. Geçtiğimiz hafta liderliği ele geçiren Suicide Squad: Gerçek Kötüler bu hafta da zirveyi kaptırmadı. Listenin 1. sırasını alan DC Comics uyarlaması 2. haftasında 43,7 milyon dolar kazanarak bütçesini 2. haftasından çıkartmış oldu. Listenin ilk 3'nü oluşturan diğer 2 film ise vizyonun taze yapımlarından oldu. Seth Rogen'ın senaryosunu ve seslendirmesini üstlendiği Sausage Party animasyonu başarılı bir açılış yaparak 33,6 milyon dolar kazandı. Listenin 2. sırasına yerleşen yapım 19 milyon dolarlık bütçesini ilk haftasından geçmiş oldu. Listenin 3. filmi ise fantastik uyarlama Pete ve Ejderhası oldu. Fantastik bir arkadaşlığı işleyen film ilk haftasında 21,5 milyon dolar elde etti.

    Listenin 4. sırasını ise %39.2'lik bir düşüş yaşayan Jason Bourne aldı. Matt Damon'ı ikonik rolüyle tekrar buluşturan devam halkası 3. haftasonunda 13,6 milyon dolar kazanarak nihayet bütçesini aşabildi. Listeyi yarılayan film ise vizyondaki 3. haftasını kutlayan Eyvah Annem Dağıttı oldu. Mila Kunis başrollü komedi yapımı bu hafta itibariyle 11,4 milyon dolar kazanarak 20 milyon dolarlık bütçesini ikiye katlamayı başardı. Listenin 6. sırasında ise geçtiğimiz haftaya göre 2 sıra gerileyen Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı yer aldı. Modern fabl türü animasyon yapım  vizyondaki 6. haftasında 8,8 milyon dolar kazandı. Bütçesi 75 milyon dolar olan animasyon film 6 haftada 335,9 milyon dolar kazanarak bütçesini 4'e katlamış durumda. Listenin 7. filmi ise beklenenin altında bir seyir izleyen Star Trek Sonsuzluk oldu. Beklentilerin altında kalan 3. devam halkası 4. haftasında 6,8 milyon dolar kazanarak %32.2'lik bir düşüş yaşadı. 4. haftasında ancak 139,6 milyon dolar gişe elde etmeyi başaran yapımın kendi bütçesini çıkarabilmesine daha 46 milyon dolarlık gişe eksiği var.

    Listenin 8. filmi ise vizyonun taze yapımlarından Florence oldu. Eğlenceli biyografik yapım ilk haftasına 6,5 milyon dolar kazandı. Listenin 9. sırasında ise vizyonun eğlenceli yapımlarından Dokuz Canlı Bay Tüylü yer aldı. Ülkemizde vizyona girmeyecek olan eğlenceli komedi yapımı 2. haftasında 3,5 milyon dolar kazandı. Listenin son sırasındaki yapım ise vizyondaki 4. haftasını kutlayan Işıklar Sönünce oldu. Teresa Palmer başrollü korku yapımı geçtiğimiz haftaya göre listede 3 sıra gerileyerek 3,2 milyon dolar elde etti.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top