Hesabım
    İftarlık Gazoz Sanatçılar Parkı'nda!

    Kalabalık meydanların filmi haline gelen İftarlık Gazoz pazar günü Sanatçılar Parkı'nda!

    Yüksel Aksu'nun yazıp yönettiği İftarlık Gazoz kalabalık meydanların en sevdiği filmlerden biri olarak 28 Ağustos Pazar günü Sanatçılar Parkı'ndaki yerini alıyor. İftarlık Gazoz Ağustos ayının son günlerinde Beşiktaş Belediyesi’nin katkılarıyla Beşiktaş’ın çeşitli noktalarında gösterimlerine devam ediyor. Film, 27 Ağustos Cumartesi akşamı Ortaköy Meydanı’da kurulan perde ile izleyiciyle buluştu. 

    Başrollerde son olarak Ali Baba ve 7 Cüceler'le hem kamera önünde hem kamera arkasında yerini sağlamlaştıran Cem Yılmaz ve yeni çocuk yeteneklerden Berat Efe Parlar'ın yer aldığı sımsıcak Ege güzellemesinde Macit Koper başta olmak üzere Yılmaz BayraktarÜmmü PutgülOkan AvcıGün Koper gibi güçlü oyuncular bulunuyor. Film, 1970'li yılların Ege'sinde geçen kadim bir usta-çırak öyküsü anlatıyor.

    Filmin konusu kısaca; ramazan ayının başında imamın söylediklerinden etkilenerek oruç tutmaya başlayan Adem, Ege’nin yaz sıcağında açlığın ve susuzluğun zorluklarıyla boğuşur. Adem, orucu bozmanın kefareti 61 gün iken ve Berna’nın da oruç tuttuğunu öğrenmişken verdiği sözden dönemez. Ama hem büyüklerden gizli gizli oruç tutmak hem de bisiklet üzerinde gazoz satmak hiç kolay olmayacaktır...

    Filmin gösterim için sıradaki mekanları ve saatleri ise 31 Ağustos Çarşamba-Dikilitaş Abdullah Sızmaz Parkı saat 20.30 ve 6 Eylül Salı-Birlik Parkı saat 20.30 olarak belirtildi. Keyifli seyirler!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • İftarlık Gazoz'dan 34 İlde Özel Gösterim!
    • İftarlık Gazoz'dan Yeni Teaser!
    • İftarlık Gazoz, Basınla Buluştu!
    • İftarlık Gazoz Vizyona Girdi!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top