Hesabım
    "Seni Seven Ölsün" Sinemalarda!

    Karadeniz kokulu romantik komedi seyircileriyle buluşuyor!

    Merakla beklenen Karadeniz romantik komedisi Seni Seven Ölsün bugün itibariyle seyircileriyle buluşmaya başlıyor! Vizyonu bir hafta öne çekilen yapım nihayet sinemaseverleri salonlarda bekliyor!

    Karadeniz'in kalbinde geçen romantik yapım aşıkların kavuşamadığı bir köyde birlikte olmaya çalışan iki sevgilinin hikayesini komik bir dille anlatıyor. Film, bir tılsımın etkisinde olan Karadeniz köyünde geçiyor. Tılsımın etkisiyle yüzyıllardır kavuşamayan aşıkların hüzünlü öyküsüne dur demeye karar veren bir çift, birbirine düşman ailelerin çocukları olsalar da elele veriyorlar.

    Unutulmaz ve Beni Böyle Sev dizilerinde yönetmen koltuğuna oturan Cem Tabak'ın ilk uzun metrajlı denemesinde senaryoyu ise Şeyda Delibaşı üstleniyor. Filmin çekimleri ise Uzungöl/Trabzon'da gerçekleştirildi. Filmin başrollerini dönemin sevilen yüzleri Alper SaldıranFulya ZenginerHüseyin Avni Danyal ve Durul Bazan üstlenirken, filmin kadrosunda Ruhi SarıHakan SalınmışSacide TaşanerŞamil KafkasNuray Yeşilaraz ve Eylem Tanrıver yer alıyor.

    Filmin seansları ve bilet almak için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top