Hesabım
    Cem Yılmaz Arif ve 216 ile Güldürmeye Devam Ediyor!

    G.O.R.A.'nın devam filmi Arif ve 216 geliyor!

    Ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni filminin müjdesini Instagram hesabından verdi! Yılmaz'ın yeni filmi 2004 yılından beri yerli komedi sevenlerin gönüllerindeki tahtı kaybetmeyen komedi filminin baş karakterleri esnaf Arif ve robot 216'yı temel alacak.

    Bu yaz bu filmi yazıyorum!

    Cem Yılmaz (@cmylmz) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    Cem Yılmaz G.O.R.A. ve A.R.O.G. filmlerinde izlediğimiz Arif karakterini tekrar sinemaseverler ile buluşturmaya hazırlanıyor. Yılmaz, Arif ile 216'nın hikayesini yazmaya başladığını sosyal medyadan duyurdu.

    Gorünmeyen ekranda "Arif ve 216" hikayemin satırları.

    Cem Yılmaz (@cmylmz) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    Ali Baba ve 7 Cüceler gibi yeni filmini yine Instagram hesabından duyuran Cem Yılmaz, “Bu yaz bu filmi yazıyorum!” dedi. Oyuncu kadrosunda Ozan GüvenÖzkan Uğur ve  Özge Özberk'ün yanı sıra şarkıcı Mustafa Sandal'ın da filmde yer alacağı haberleri geliyor. Cem Yılmaz twitter hesabından filme ait bir afiş de paylaştı.

    G.O.R.A.'nın ardından A.R.O.G.'un da senaryosunu yazıp başrolünde yer alan Yılmaz, aynı zamanda Ali Taner Baltacı ile birlikte filmin yönetmenliğini de üstlenmişti. Yılmaz ayrıca Youtube hesabından yayınladığı videoda filme dair açıklamalar yaptı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top