Hesabım
    Moana'dan Rengarenk Klip!

    Yolculuğun başlangıcına şahit olun!

    Disney prenseslerinin yeni üyesi Moana'dan yepyeni klip geldi! Yeni gelen klipte Moana'nın kabilesinin yolculukarına şahit oluyoruz. Görselliğiyle ön plana çıkan filmin diğer Disney prenseslerinden ayrı bir başrolü barındırdığı aşikar. Walt Disney 2016 yılının bombaları arasında yer alan Moana 20 Ocak 2017'de ülkemizde vizyona girecek.

    Film atalarının hedefini gerçekleştirmek üzere evi olan Güney Pasifik'ten uzaklara yelken açan Moana Waialiki ve yarı tanrı Maui'nin maceralarını anlatacak.

    Moana'yı 14 yaşındaki Hawaili Auli’i Cravalho seslendirirken yarı tanrı Maui'yi ise The Rock olarak bildiğimiz Dwayne Johnson seslendiriyor. Filmin seslendirme kadrosunda Moana'nın köyünde yaşayan Motunui rolünde Phillipa Soo ve Dakoti rolünde Alan Tudyk bulunuyor. Daha önce Define GezegeniPrenses ve Kurbağa ve Herkül filmlerini birlikte yöneten Disney'in gedikli isimleri John Musker ve Ron Clements'in yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın senaryosunda ise yönetmenlerin yanı sıra Pamela Ribon ve Taika Waititi imzası mevcut. Filmin müziklerini ise Mark Mancina üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top