Hesabım
    Derya Şensoy Gelin Oldu!

    Çakallarla Dans 4'ün Mihriban'ı Derya Şensoy gelinlik giydi.

    Sevilen seri Çakallarla Dans'ın 3. filminde canlandırdığı Mihriban karakteriyle beğeni toplayan Derya Şensoy, bu ay vizyona girecek olan serinin sonuncu filminde yine sürpriz bir şekilde izleyenlerin karşısına çıkacak.

    Usta tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy'un iki kızından biri olan güzel oyuncu, Murat Akkoyunlu’nun canlandırdığı Del Piero Hikmet karakteri ile evliliğin eşiğinden dönen Mihriban'ı canlandırıyor. Merakla beklenen serinin 4. sünde gelinlik giyen Derya Şensoy, “Çakallarla Dans benim için çok özel. Yönetmenimiz Murat Şeker ve inanılmaz eğlenceli kadrosuyla yeniden bir arada olmak beni çok mutlu etti. Gelin oldum ama nasıl? İşte burası seyirci için sürpriz olsun” dedi.

    Sevilen serinin baş kahramanları Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu’yu yeniden bir araya getiren filmin kadrosunda Didem Balçın, Hakan Bilgin, Derya Şensoy ve kadroya yeni katılan Hande Katipoğlu ile Tim Seyfi de yer alıyor.

    Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF’ın yaptığı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in yazdığı filmin yönetmen koltuğunda da Deliormanlı filmine imza atan Murat Şeker oturuyor. Merakla beklenen film, 25 Kasım’da seyircisiyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top