Hesabım
    Haftanın DVD'leri!

    Bu hafta 4 yeni DVD evlerini şenlendirecek!

    Bu haftanın  yeni DVD'si sinema keyfini evlerinize taşıyacak!

    Usta yönetmen Woody Allen imzalı Cafe Society hem yıldızlı kadrosu hem de akıcı yapısıyla evlerinizde sizi bir zaman yolculuğuna ve Hollywood'un görkemli dünyasına davet ediyor. Filmin başrollerini genç yaşlarında Hollywood'un aranan isimleri haline gelen Kristen Stewart ve Jesse Eisenberg üstleniyor.

    Bir sanat dalının yöneldiği istikamete azami derecede etki eden iki yönetmen, Alfred Hitchcock ve François Truffaut'yu hepimiz tanıyoruz. İkilinin 3 gün boyunca yaptığı söyleşilerden derlenen, Truffaut imzalı kitaptan beyazperdeye uyarlanan bu belgeselin yönetmen koltuğunda ise Kent Jones oturuyor.

    Kumsala yaklaşık 200 metre uzaklıkta ir köpek balığıyla mahsur kalan Nancy'nin gerilimli hikayesi beyazperdenin ardından evlerinizde de sizlerle buluşuyor. Başrolüne Blake Lively'yi yerleştiren gerilim filminin yönetmen koltuğunda ise Jaume Collet-Serra oturuyor.

    Nicolas Winding Refn'in Cannes seyircisini ikiye bölen filmi Neon Şeytan, mankenliğe adım atan genç bir kadının hikayesini görkemli bir dille anlatıyor. Hollywood'un yeni dönem favoriler arasına girmeyi başaran oyuncularından Elle Fanning'i başrolüne yerleştiren film evdeki sinema keyfinize keyif katacak bir yapım.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top