Hesabım
    Gece Hayvanları'ndan Altyazılı Teaser!

    Merak uyandıran yapım 9 Aralık'ta sinemalarda!

    Austin Wright’ın 1993 tarihli romanı "Tony ve Susan"dan beyazperdeye uyarlanan Gece Hayvanları için geri sayım devam ediyor. Filmden altyazılı teaser yayınlandı.

    Susan Morrow, 20 yıl önce yazar eşi Edward Sheffield’ı terk eder. İkinci evliliğinde ise bir doktorun eşi olarak normal, mutlu bir hayat sürmektedir. Bir gün posta kutusunda eski eşinin hiç yayımlanmamış olan ilk romanının taslağını bulur. Eski eş kendisinin "fikrini" sormaktadır. Susan, bir matematik profesörü olan eski eşinin ailesi ile çıktığı bir yolculuğu anlatan "Nocturnal Animals" adındaki bu kitabı elinden bırakamaz. Tony’nin ailesinin hayatı berbat bir hale geldikçe Susan da geçmişini hatırlayacaktır. Bu tehlikeli duygular onun geleceğini kemirecek ve hayatı tamamıyla değiştirecektir...

    2016 Venedik Film Festivali Jüri Büyük Ödülü'ne layık görülen ve Altın Aslan'a adaylık kazanan filmin başrollerini "Everest" ve "Demolition" filmleriyle adından sıkça söz ettiren, yetenekli oyuncu Jake Gyllenhaal ve Superman'in yeni nesil Louise Lane'i  Amy Adams üstleniyor. Filmin kadrosunda ünlü oyuncular Michael ShannonAaron Taylor-JohnsonIsla FisherKarl GlusmanArmie HammerLaura LinneyAndrea Riseborough ve Michael Sheen bulunuyor.

    Tek Başına Bir Adam'ın yönetmeni Tom Ford’un 2. beyazperde denemesi olacak olan film 9 Aralık 2016'da vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top