Hesabım
    Müttefik Filmi Vizyonda!

    Brad Pitt ve Marion Cotillard'ın casusluk romantizmi beyazperdede!

    Hollywood'un ikonik oyuncularından Brad Pitt ve Kaldırım Serçesi filmindeki performansıyla Oscar ödülüne layık görülen Marion Cotillard'ın başrollerini üstlendiği casusluk romantizmi Müttefik bugün itibariyle beyazperdede boy göstermeye başlıyor!

    Romantik savaş türü Müttefik filmi birbirine aşık olan iki apayrı insanı temel alıyor. İstihbarat subayı Max Vatan 1942 yılında Kuzey Afrika’da düşman hattında savaşmaktayken, Fransız direniş savaşçısı Marianne Beausejour ile tanışır. İkili hemen birbirlerine aşık olurlar. Londra'da tekrar bir araya geldiklerinde ise aşkları savaşın büyük baskısına direnip direnememenin sınavını vermek zorunda kalacaktır. Hayat sandıkları kadar kolay olmayacaktır. Zira yaşadıkları çalkantılı geçmiş ve mesleklerinin tehlikeleri büyük aşklarının üzerine karanlık bir gölge düşürür...  

    MüttefikForrest Gump ve Geleceğe Dönüş serisinin efsanevi yönetmeni Robert Zemeckis'in elinden çıkma bir yapım. Filmin yapımcılığını ise KöstebekOperasyon: Argo gibi başarılı filmlerin yapımcısı Graham King üstleniyor. Senaryosu Şark Vaatleri filminin senaristi Steven Knight'a ait olan Müttefik'in kadrosunda ayrıca Lizzy CaplanMatthew GoodeRaffey CassidyCharlotte Hope ve Jared Harris de yer alıyor.

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top