Hesabım
    "Hayati Tehlike" İçin Hazır Mısınız?

    "Hayati Tehlike" bugün sinemalarda!

    20 Dakika dizisinin ardından ilk uzun metraj yönetmenlik denemesine imza atan Serdar Işık yılın en iddialı komedi filmlerinden biriyle seyircilerin karşısına çıkıyor! Hayati Tehlike geniş oyuncu kadrosuyla bugün itibariyle sinemalarda!

    Hayati, Hayatinin Yeri adını verdiği fırınında ekmek ve türevleri pişiren, müşterilerinin sevdiği bir fırıncıdır. Fakat babayadigarı fırınında sıradan bir hayat sürerken, mafyaya haraç vermemek için kafa tutmasıyla başına büyük bela sarar. Tam silahların konuştuğu sırada süt kardeşi Utku'nun araya girmesiyle olaylar daha da büyür. Zira Utku kimliğini saklayarak, özel bir operasyon yürüten bir polistir. Hayati, Utku'ya olan borcunu ödemek için operasyonu devralır ama çok gizli ve dikkatli yürütülmesi gereken bu süreci eline yüzüne bulaştırması an meselesidir!

    Komedinin yeni yüzlerinden Toygan Avanoğlu ve güzel oyuncu Öznur Serçeler'i başrollerine yerleştiren komedi filminin kadrosunda Altan ErkekliAnıl İlterFüsun Demirel ve teknik adam Şota Arveladze de bulunuyor. Fırıncı olan Hayati'nin başından geçen ilginç olayları işleyen yapımın konuk oyuncu kadrosu da bir hayli geniş. Erkan PetekkayaBurç KümbetlioğluZeynep ŞahinBillur Yılmaz ve Deniz Sipahi başta olmak üzere pek çok ünlü isim filmde boy gösteriyor. Yapımın senaryosunda ise Baykut Badem’in imzası var.

    Filmin eleştirisi için tıklayın!

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top