Hesabım
    "Oldu Mu Şimdi?"den Teknede Gala!

    "Oldu Mu Şimdi?" bu Cuma vizyonda!

    Son olarak Yıldızlar da Kayar - Das Borak komedisiyle karşımıza çıkan Yavuz Seçkin'i başrolüne yerleştiren, Kenan Öztürk imzalı yepyeni komedi Oldu Mu Şimdi? bu Cuma sinemalarda olacak. Filmin galası Türkiye'de bir ilke imza atarak teknede gerçekleştirildi. Gala süresince İstanbul Boğaz’ında dolaşan tekne, geceye katılanlara keyifli ve farklı anlar yaşattı.

    Filmin oyuncuları Yavuz Seçkin, Orhan Aydın, Serkan Şengül, Seda Güven, Esra Sönmezer, Emre Mutlu, Yakup Yavru galada hazır bulunurken, filmin yapımcısı İkram Ahmadov ve oyuncular, geçtiğimiz hafta sonu yaşanan terör olayını kınayan bir pankartla sahneye çıkarak, şehitlerimizin ailesine baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar dilediler.

    Gecede konuşan Yavuz Seçkin böylesine acı dolu günlerde ülke olarak daha çok kenetlenmemiz gerektiğini söyledi. Keyifle yaptıkları bu filmi izlerken seyircilerin dertlerini bir nebze olsun unutacaklarını umduğunu da belirten Seçkin, tüm sinemaseverleri 16 Aralık’da sinema salonlarına davet etti.

    Merakla beklenen film, yanlış anlaşılmaların hayat bulduğu kişi olan Yaşar’ın başından geçenleri işliyor. Bir yanlışlık sonucu hapse düşen Yaşar, hapiste en yakın dostu olacak Ömer’le tanışır ve şanssızlık bu sefer ikiye katlanır. İkilinin hayata tutunma çabaları ve arkasından gelen kötü şans, ikilinin birçok defa içeri girip çıkmasını sağlar. Tövbe etmek için camiye gittiklerinde ise hayatlarının fırsatı ayaklarına kadar uzanır...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top