Hesabım
    Carrie Fisher Hayatını Kaybetti!

    Star Wars'un ikonik prensesi hayata veda etti...

    En bilinen rolüyle Star Wars serilerinde Prenses Leia karakterini canlandıran 60 yaşındaki ABD'li oyuncu Carrie Fisher üç gün önce geçirdiği kalp krizi sonrasında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

    Birkaç gün önce uçak yolculuğu sırasında kalp krizi geçirdikten sonra, uçak Los Angeles'a iner inmez ambulansla hastaneye kaldırılan Carrie Fisher'in durumunun kritik olduğu, ünlü oyuncunun uçakta 10 dakika boyunca nefes alamadığı belirtilmişti. 

    IndieWire'ın haberine göre Fisher ayrıca alkol problemine komik bir gönderme yaptığı "Wishful Drinking" isimli tek kişilik bir gösterisinin devamı için hazırlıkları sürdürüyordu. Los Angeles'daki Geffen Playhouse'da başlayacak olan ve Wishful Drinking Strikes Back: From Star Wars to, uh, Star Wars! adını verdiği tek kişilik gösteri anlaşma sağlanmıştı. Fakat ertesi günü Fisher uçakta kalp krizi geçirdi. 

    Carrie Fisher, The Blues Brothers, Hannah and Her Sisters, Hook, When Harry Met Sally, The 'Burbs gibi filmlerde rol almış, 2013 yılında Venedik Film Festivali'nde jüri üyesi olarak görev yapmış ve  Star Wars 7: Güç Uyanıyor'un seneye vizyona girecek olan devam filminin çekimlerini tamamlamıştı. Billie Catherine Lourd adında kendisi gibi oyunculuk yapan bir kızı vardır. 

    Ölümünün ardından milyonlarca hayranı ve sevenleri Twitter üzerinden paylaşımlarda bulundu.

    Fisher ayrıca dünyaca ünlü komedi animasyon dizisi "Family Guy"ın iki yeni bölümünde görünmeye hazırlanıyordu. Variety'nin doğruladığı üzere aktris bu iki bölüm için seslendirmelerini de tamamlamıştı.

    Birçok kişinin ilk aşkı, birçok kişinin örnek aldığı Prenses Leia rolü için oyuncu seçmelerindeki deneme çekimi de pek çok kişi tarafından tekrar paylaşıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top