Hesabım
    Lucasfilm'in Carrie Fisher'ı Geri Döndürme Niyeti Yok!

    Lucasfilm sosyal medyada dolaşan dedikodulara cevap verdi!

    Lucasfilm geçtiğimiz ay aramızdan ayrılan Carrie Fisher ile ilgili sosyal medyada dolaşan dedikodulara cevap verdi.

    "Normalde hayran ya da basından gelen spekülasyonlara yanıt vermeyiz. Ancak dolaşan bir söylenti var ki cevap vermek istiyoruz. Carrie Fisher'ı ya da Prenses/General Leia'yı dijital olarak Star Wars: Episode IX'da yaratmak gibi bir niyetimiz yok." diyerek basına açıklama yaptı.

    Fisher, halihazırda Star Wars: Episode VIII'in çekimlerini vefatından önce tamamlamıştı.

    Carrie Fisher'ın biyografisine yakından bakalım; 21 Ekim 1956 yılında Kaliforniya, ABD'de dünyaya geldi. şarkıcı Eddie Fisher ve sinema oyuncusu Debbie Reynolds'un kızı olan Carrie Fisher, Central School of Spench and Drama okulunda 18 ay eğitim aldı. Birkaç filmin ardından 1977 yılında George Lucas'ın klasikleşmiş efsane bilim-kurgu serisi Star Wars'ın orijinal üçlemesi A New Hope, The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi'da ve The Force Awakens'da Prenses/General Leia Organa karakterini canlandırdı. Mark Hamill ve Harrison Ford ile birlikte oynadı. Bu ikonik rolü ile Dünya çapında en çok tanınan kadın aktrislerden biri oldu. Daha sonra The Blues Brothers, Hannah and Her Sisters, Hook, When Harry Met Sally, The 'Burbs gibi filmlerde rol aldı. Fakat hala milyonlarca insan için Prenses olarak bilinir. Müzisyen Paul Simon bir yıllık evlilik geçirdi. 1990'da başrollerinde Mely Streep, Shirley McLaine ve Dennis Quaid'ın olduğu Postcards from the Edge filminin senaryosunu yazdı. Carrie Fisher, daha sonra 1991­-1994 yılları arasında yetenek ajanı Bryan Lourd ile birlikte yaşadı. Billie Catherine Lourd adında annesi gibi oyunculuk yapan bir kızı vardır. 2013 yılında Venedik Film Festivali'nde jüri üyesi olarak görev yaptı. 23 Aralık 2016'da ise Londra'dan Los Angeles'a yolculuk yaptığı uçuşta ciddi bir kalp krizi geçirdi ve 27 Aralık 2016 saat 20.55'de 60 yaşında hayata veda etti.

    "Fisher, her zaman Lucafilm ailesinin bir parçası olacak. O bizim prensesimiz, generalimiz ve en önemlisi arkadaşımızdı." Lucafilm'in tam açıklamasına buradan ulaşabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top