Hesabım
    Millie Bobby Brown Prenses Leia'yı Oynamak İstiyor!

    2016’nın en sevilen yapımlarından biri olmayı başaran Stranger Things'in ünlü oyuncusu prenses rolüne talip oldu!

    2016’nın en sevilen yapımlarından biri olmayı başaran Stranger Things’ten Millie Bobby Brown Prenses Leia'yı canlandırmak istediğini açıkladı. Lucafilm'in geçtiğimiz günlerde yaptığı Prenses Leia'nın geri dönmeyeceği açıklamasının ardından filmin hayranları bu durumu üzüntüyle karşıladı. İlk sezonuyla kısa zamanda kendisine geniş bir hayran kitlesi edinmeyi başaran Stranger Things'in hayranlarını da galaksinin en asi prensesini Millie Bobby Brown'ın oynamasını istiyor.

    http://hoothootmotherf-ckers.tumblr.com/post/151456670655/i-present-my-case-for-millie-bobby-brown-as-young

    Millie Bobby Brown, Rhode Island Comic Con'da yaptığı konuşmada "Eğer Prenses Leia'yı geri döndürürlerse, bu rolde yer almak isterim. Eleven rolünün ötesinde bir şey yapmak hoşuma gider." şeklinde konuştu.

    Lucasfilm geçtiğimiz ay aramızdan ayrılan Carrie Fisher ile ilgili sosyal medyada dolaşan dedikodulara verdiği cevapta "Normalde hayran ya da basından gelen spekülasyonlara yanıt vermeyiz. Ancak dolaşan bir söylenti var ki cevap vermek istiyoruz. Carrie Fisher'ı ya da Prenses/General Leia'yı dijital olarak Star Wars: Episode IX'da yaratmak gibi bir niyetimiz yok." diyerek basına açıklama yapmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top