Hesabım
    "Parçalanmış" Yıldızı James McAvoy Film Hakkında Konuştu!

    "Parçalanmış" 17 Şubat 2017'de vizyona girecek!

    Merakla beklenen psikolojik gerilim yapımı Parçalanmış'ın başrolü James McAvoy filme hazırlık süreci hakkında konuştu.

    Senaryoda geçen 23 karakterinden 8-9 tanesini beyazperdeye taşıyan ünlü oyuncu rolüne hazırlık sürecinde tıbbi yetkililerden yardım alabildiğini ancak Çoklu Kişilik Bozukluğu'ndan muzdarip bir hastayla görüşme çabalarının sonuçsuz kaldığını, kimsenin onunla konuşmaya yanaşmadığını belirtti.

    Filme hazırlık için çok süresi olmadığını da belirten oyuncu, 1 aylık bir hazırlık aralığına sahip olduğunu belirtti. En çok 9 yaşındaki küçük çocuk alter ego karakterinde zorlandığını belirten oyuncu, kadın alter ego karakteri için de fiziksel olarak hazırlık yaptığını söyledi.

    Çoklu Kişilik Bozukluğu'ndan mustarip genç adam Kevin market çıkışında 3 kız kardeşi kaçırır. Onları bodrumuna hapseden adam beynindeki her farklı karakter ile kızlarla farklı ilişkiler kurar. Kızlar kurtulmanın yolunu ararken hem Kevin'ın tehlikeli yönünden kaçınmaya hem de onun farklı alter egolarından yardım almaya çalışırlar. Bu süreçte Kevin'ın 23 alter egosu arasındaki sınırlar da giderek incelmeye başlar...

    Son olarak Ziyaret ile başarılı bir geri dönüş gerçekleştiren M. Night Shyamalan'ın hem yapımcı hem senarist hem de yönetmen rolünü üstlendiği yapımda başrolü X-Men serisinin genç Charles Xavier'ı James McAvoy üstleniyor. Başrollerde McAvoy'a Betty Buckley ve Witch ile büyük bir çıkış yakalayan Anya Taylor-Joy eşlik ediyor. Jason Blum da filmin yapımcıları arasında yer alıyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top