Hesabım
    "Vezir Parmağı" Filminin Biletleri Satışta!

    "Vezir Parmağı" haftaya Çarşamba sinemalarda!

    Son olarak 2014 yılında vizyona giren Mucize ile seyircilerin karşısına çıkan Mahsun Kırmızıgül hız kesmeden beyazperde macerasına devam ediyor. Ünlü şarkıcı ve yönetmenin yeni filmi Vezir Parmağı önümüzdeki hafta Çarşamba günü vizyona girecek olsa bile filmin biletleri şimdiden satışa çıktı!

    Kadrosunda Ali SürmeliSelim BayraktarPeker AçıkalınOrçun KaptanLevent SülünRana CabbarMetin YıldızTalat BulutAltan Erkekli'nin yanı sıra Cihat TamerNuri AlçoMuhammed CangörenHayrettin Karaoğuz’un yanı sıra Yasemin YalçınGülben ErgenEce UsluDerya ŞensoyMeral ÇetinkayaAydan BurhanGüner ÖzkulSuna SelenDefne Yalnız gibi pek çok ünlü ismi bulunduran kalabalık kadrolu filmin yönetmenliğini de senaryosunu da Kırmızıgül üstleniyor. Yönetmenin filmlerinde her zaman olduğu gibi kendisi de filmin başrolünde yer alıyor.

    Osmanlı dönemindeki kadın-erkek ilişkilerine mizahi bir dille yaklaşan film, aynı zamanda savaşın sıradan insanlar üzerindeki etkisini de ele alıyor. 3 katıya yayılmış, farklı coğrafyalardan ve farklı kültürlerden insanları tebaası olarak bünyesinde barındıran Osmanlı İmparatorluğu uzun yıllardır bitmeyen savaşlardan yeni bir tanesine daha girmektedir. Ülkenin dört bir yanından eli silah tutan erkekler asker olarak orduya alınır. İmparatorluğun 5 ayrı bölgesinden yola çıkan, farklı kültürlere ait hamallar savaşa giden bu ordunun neferleri olacaktırlar...

    Filme bilet almak için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top