Hesabım
    Eğlenceli Komedi Table 19'den Yeni Poster!

    Anna Kendrick yeniden sahnede!

    Romantik komedinin sevilen isimlerinden Anna Kendrick'in yer aldığı Table 19'den yepyeni poster yayınlandı. Sosyal medya gönderisi şeklinde hazırlanan poster filmin havasına da bir hayli uygun!

    Erkek arkadaşının en yakın arkadaşının düğününde baş nedimeliği üstlenecek olan Eloise'in sevgilisi de damadın en yakın arkadaşıdır. Ancak sevgililer düğüne kısa bir süre kala ayrılınca planlar değişir. Artık baş nedime olmayan genç kadın yine de başını dik tutarak düğüne gitmeye karar verir. Gittiğinde ise onu acı bir sürpriz bekliyordur. Erkek arkadaşı baş köşedeki masada yer alırken, Eloise ise "istenmeyen" davetlilerin yerleştirildiği uzak bir masada konumlandırılmıştır. Düğünün daha kötü olamayacağını düşünen Eloise'in fikri masasındaki insanları tanıdıkça değişecektir...

    Kadrosunda Craig RobinsonJune SquibbLisa KudrowStephen MerchantTony RevoloriWyatt Russell ve Amanda Crew'u barındıran filmin yönetmen koltuğunda ise Kendrick'le Rocket Science filminde birlikte çalışmış olan Jeffrey Blitz yer alıyor. Senaryosunu yönetmenle birlikte Mark Duplass & Jay Duplass ikilisinin üstlendiği film bir düğün komedisi olarak dikkat çekiyor.

    Film Amerika'da Mart başında vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top