Hesabım
    ABD Box Office Listesinde Zirve Bu Hafta da "Parçalanmış"ın!

    ABD box office listesinde zirve 23 kişilik!

    Geçtiğimiz haftanın galibi Parçalanmış bu hafta da zirveyi bırakmadı! Bu haftanın box office listesinde ise 3 yeni film kendine yer bulabildi.

    Listenin zirvesinde bu hafta da X-Men'in yeni nesil Charles Xavier'ı James McAvoy'un başrolünü üstlendiği gerilim filmi Parçalanmış yer alıyor. Ziyaret ile başarılı bir geri dönüş gerçekleştiren M. Night Shyamalan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yapım listede geçtiğimiz haftaki yerini koruyarak 26,2 milyon dolar gişe elde etti. 9 milyon dolar bütçeli film 2. haftasından 77 milyon dolar kazanmış durumda. Listenin 2. sırasında da vizyonun taze yapımlarından biri yer aldı. Çekimlerinde başrol köpeğe yapılan muamele ile gündeme gelen Can Dostum filmi, açılışını 18,3 milyon dolar ile yaptı. Listenin ilk 3'ünü kapatan yapım ise yönetmen koltuğunda Theodore Melfi'nin oturduğu biyografik yapım Gizli Sayılar oldu. NASA'nın gizli kalmış kadın dehalarını öne çıkaran yapım 14 milyon dolar kazanarak bütçesini dörde katlamayı başardı. 

    Listenin ilk 3'ü geride kalırken, sıralamada onu takip eden yapım ise fantastik kıyamet yapımı Resident Evil: The Final Chapter oldu. Zombi avcısı Alice'i geri getiren son devam halkası ilk haftasında 13,8 milyon dolar elde etmeyi başardı. Listenin 5. sırasında yer alan yapım ise Oscar adaylıklarının gözbebeği müzikal oldu. Oscar yarışının en iddialı yapımlarından Aşıklar Şehri 8. haftasında 12 milyon dolar kazanarak bütçesini üçe katlamayı başardı. Listenin 6. sırasını ise Vin Diesel'ı bir kez daha seriye geri döndüren Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü aldı. 2. haftasında 8,2 milyon dolar elde eden filmin 85 milyon dolarlık gişesini çıkarıp çıkaramayacağı merak konusu... Listenin 7. sırasında ise eğlenceli animasyon Şarkını Söyle yer aldı. Sevimi koala Buster Moon'un ses yarışması 6. haftasında 6,2 milyon dolar gişe elde etti. 75 milyon dolar bütçeli film 6 haftada 257,4 milyon dolarlık gişe elde etti. 

    Listenin 8. sırasında, geçtiğimiz yılın 3. en iyi açılışını gerçekleştiren Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi yer aldı. İsyancı Jyn Erso ve ekibinin imkansıza yakın görevi 7. haftasında 5,1 milyon dolarlık bir gişe yaptı. Toplam 520 milyon dolar elde eden filmin bütçesi ise 200 milyon dolar... Listenin 9. filmi ise vizyonun eğlenceli fantastik yapımlarından Canavar Kamyonlar oldu. X-Men'in Havoc'u Lucas Till başrollü gençlik macerası 3. haftasında 4,1 milyon dolar kazandı. Listenin son sırasında ise 3,4 milyon dolar ile Altın yer aldı.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top