Hesabım
    Yaşam Kürü Filminden TV Spotu ve Klip Geldi!

    Sıradışı filmden ilginç görüntüler gelmeye devam ediyor!

    20th Century Fox, sıradışı bir film olan Yaşam Kürü'nden ilginç görüntüler yayınlamaya devam ediyor. Merakla beklenen filmden hem TV spotu hem de yeni bir klip geldi!

    Halka'nın ve Karayip Korsanları'nın Oscar ödüllü yönetmeni Gore Verbinski'nin ellerine emanet edilen filmin oyuncu kadrosunda ise oldukça başarılı isimler mevcut. Carl LumblyLisa BanesCelia ImrieJason Babinsky ve Adrian SchillerYaşam Kürü'nün oyuncu kadrosunda yer alırken, filmin senaryosunda ise Maskeli Süvari ve Muhbir gibi filmlerin senaryosuna imza atan Justin Haythe imzası mevcut. Filmde ayrıca Harry Potter serisinden tanıdığımız Jason Isaacs ve İtiraf filminden tanıdığımız Mia Goth yer alıyor.

    Filmin konusu kısaca; tutkulu genç bir yöneticiye şirketin CEO'sunu alma görevi verilir. Söz konusu CEO İsviçre Alpleri'nin ıssız bir bölgesinde yer alan, huzurlu ama gizemli bir sağlıklı yaşam merkezinde kalmaktadır. Ancak genç yönetici orada geçirdiği süre zarfında merkezin spasının mucizevi tedavilerinin pek de göründüğü gibi olmadığından şüphelenmeye başlar. Korkutucu sırların ortaya çıkması ile birlikte, bunları çözmeye çalışan genç adam kendini bir anda orada kalan hastalarla aynı hastalığı paylaşırken bulur.

    Yaşam Kürü17 Şubat'ta sinemalarımıza uğrayacak!

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top