Hesabım
    Yeni Nesil Mulan'ın Yönetmeni Niki Caro!

    Yeniden uyarlama Mulan'ın yönetmeni belli oldu!

    1999'da animasyon versiyonuyla sinemalarımıza uğrayan Mulan filmi bu kez kanlı canlı olarak sinemalarımıza gelecek. Henüz oyuncu kadrosu belli olmayan filmin yönetmeni ise belirlendi.

    The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre filmin yönetmen koltuğuna Whale Rider ve McFarland, USA filmlerinin yönetmeni Niki Caro oturacak. Filmin senaryosunu ise Rick Jaffa ve Amanda Silver ikilisi üstleniyor. 100 milyon dolardan daha büyük bir bütçe ayrılan film aynı zamanda bu kadar büyük bütçeli bir film ile kadın bir yönetmeni bir araya getiren 2. proje. İlki ise Ava DuVernay imzalı A Wrinkle in Time idi. Filmin aynı isimle yeniden çekimi için de prodüksiyon devam ediyor. 

    Orman ÇocuğuCinderella ve Malefiz gibi sevilen Disney karakterini beyazperdede bir bir boy gösterirken Mulan'ın da benzer bir geri dönüş yaşayacağı tahmin ediliyordu. Çinli efsanevi kadın savaşçı Hua Mulan'ın hikayesini anlatan yapımda ailesini korumak için erkek kılığına giderek savaşa katılan ve komutanına aşık olan genç bir kadının öyküsü konu ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top