Hesabım
    Jason Segel ve Rooney Mara'lı "The Discovery"den Yeni Fragman!

    Keşfettiğin şeyin dünyayla paylaşmak için çok tehlikeli olduğunu düşünmüyor musun?

    Yönetmenliğini Tek Aşkım(2014) filmi ve Silikon Vadisi(2016) dizisi ile tanınan Charlie McDowell'ın yaptığı The Discovery'den yeni bir fragman ve poster yayınlandı.

    Başrollerinde ünlü oyuncular Rooney Mara, Jason Segel, Riley Keough ve usta oyuncu Robert Redford'un yer aldığı romantik bilim-kurgu filmi Sundance Film Festivali'nde gösterilmişti. Senaryosunu Justin Lader ile yönetmen Charlie McDowell'ın kaleme aldığı film orijinal senaryosu ile de öne çıkıyor.

    Hayranlarının ilgiyle takip ettiği Black Mirror dizisinden sonra Netflix'in yine öteki dünyanın gerçek olduğuna dair bir senaryo ile seyirci karşısına çıktığı filminin konusu ise şu şekilde: İnsanoğlunun binlerce yıldır peşinden koştuğu ihtimal, nihayet bilimsel olarak doğrulanmıştır: Ölümden sonra başka bir hayat, bu dünyadan başka gidilen bir yer vardır. Fakat öteki dünyanın "keşfedilmesi" 1 yıl içerisinde milyonlarca insanın intihar edip, hayatına son vermesine neden olmuştur. Çünkü herkes "oraya varmak" istemektedir. Tüm bu arbede içerisinde bir adam ve bir kadın birbirine aşık olur. Şimdi ikisi için de bildiklerini sorgulama zamanıdır...

    31 Mart 2017'de Netflix platformunda ABD'de gösterilecek filmin Türkiye vizyon tarihi ise henüz belli değil. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top