Hesabım
    Batman, Bir Sorunumuz Var!

    Batman solo filminde sular durulmuyor.

    Gotham'ın kara pelerinli kahramanı için kötü haberler gelmeye devam ediyor. İlk olarak Batman v Superman: Adaletin Şafağı'nda karşımıza çıkan Ben Affleck'in Batman'i için kısa sürede bir solo film projesine girişilmişti.Üstelik yönetmen koltuğuna da Argo filmiyle Oscar'ı kucaklayan Affleck'in kendisi oturacaktı. Ancak ne olduysa oldu, Affleck bir anda yönetmen koltuğundan çekildiğini, sadece filmin başrolünü üstleneceğini açıkladı. Warner Bros. stüdyoları da oyuncunun kararını desteklediklerini açıkladılar.

    Affleck, konuya dair yaptığı açıklamada "Milyonların kalbinde özel bir yeri olan bazı karakterler var. Bu rolü oynamak, odaklanma, tutku ve verebileceğim en iyi performansı gerektiriyor. İki işi birden gerektiğince iyi yapamayacağım belli oldu. Stüdyo ile birlikte, bu muazzam filmde benimle işbirliği yapacak bir yönetmen arayışındayız. Hâlâ bu işin içindeyim ancak şu anda film için bir yönetmen arıyoruz. Bu projeye son derece bağlıyım ve tüm dünyadaki hayranlar için bu projeyi hayata geçirmek konusunda sabırsızlanıyorum" diye belirtmişti.

    Bu kez de film için yeni bir yönetmen arayışı başladı. Sonunda CloverfieldLet Me InDawn of the Planet of the Apes gibi başarılı Hollywood yapımlarının yönetmeni Matt Reeves'in yönetmen koltuğuna oturmasıyla işlerin yoluna girdiği sanılmıştı. Ancak anlaşılan pürüzler bitmedi. Reeves'in, War For The Planet Of The Apes projesindeki kontraktı sebebiyle 2017 yılının Temmuz'una kadar başka projeye ahil olamayacağı ortaya çıktı. Yani filmin çekimlerinin başlangıcı en erken Temmuz ayında olacak.

    SlashFilm'de yer alan habere göre ise, Warner Bros. film için sıfırdan yeni bir senaryo istedi. Yeniden yazım çok fazla değişilik doğurabilir. The Batman adını taşıyacak solo filmin kadrosunda filmin kötü adamı Deathstroke olarak Joe Manganiello, Komiser Gordon rolünde J.K. Simmons ve Batman'in kahyası Alfred rolünde Jeremy Irons da yer alıyordu. Affleck ile Irons'ın rollerinin kesinliği ihtimali elbette ki yüksek, ancak Manganiello'nun filmin kötü adamı mı olacağı yoksa başka bir DC evreni kötü adamının mı tercih edileceği tamamen belirsiz. 

    Bu durum akıllara The Flash filminin akıbetini getiriyor. Warner geçtiğimiz yıl Flash filmi için de yeniden yazım istemişti ancak filmden bir daha ses çıkmamıştı. Batman filminin de rafa kaldırılıp kaldırılmayacağını bilemiyoruz. Batman'in DC'nin en önemli kahramanlarından biri olması filmin geleceğinin garantisi gibi görünse de şimdilik durumlar belirsiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top