Hesabım
    Brie Larson İlk ABD Kadın Başkanı Olacak mı?

    Oscar ödüllü oyuncu Brie Larson'ın yeni projesi belli oldu.

    Geçtiğimiz yıl Gizli Dünya filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Oscar ödülüne layık görülen ünlü yıldız Brie Larson'ın yeni projesi belli oldu. Güzel oyuncunun hali hazırda birçok yapım aşamasında projesi mevcutThe Glass Castle başta olmak üzere prodüksiyonu devam eden filmlerin yanı sıra Larson Marvel'ın beyazperdede görmek için sabırsızlandığımız karakteri Carol Danvers, nam-ı diğer Captain Marvel rolünü de aldı. 2018'de Avengers: Infinity War'da ilk kez karşımıza çıkacak olan karakterini merak ettiğimiz Larson'ın bir diğer projesi ise Victoria Woodhull olacak.

    Biyografik yapım Amerikan başkanlığına aday olan ilk kadın, Victoria Woodhull'un hikayesini anlatacak. Hakları Amazon tarafından satın alınan yapımda Larson hem başrolü üstlenecek hem de filmin yapımcıları arasında yer alacak. Filmin senaryosunu ise Johnny Depp başrollü The Libertine'in senaryosunda kalem oynatacak olan Ben Kopit üstlenecek.

    Woodhull 1872 yılında, kadınlara seçme hakkı verilmesinden 40 yıl önce, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı aday ilk kadın oldu. Kadınların oy hakkını savunan bir aday olan Woodhull, kurtarıcı, kurallarına uymayan, işbirlikçi, narsist, politikacı ve asi olarak görülürdü. Dolandırıcı olan babası çocukluğunda ona ve kız kardeşlerine batıl inançlı kişileri kandırmak için ruh seansları yapmayı öğretmişti. Bu beceriler Woodhull'un iddialı tırmanışı için bir başlangıç hazırladı. 

    Filmin prodüksiyon başlangıcı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top