Hesabım
    "Yaşamak Güzel Şey" ile 35 Yıllık Merak Son Buldu!

    "Yaşamak Güzel Şey" 14 Nisan’da vizyonda!

    Mandıra Filozofu serisi ile milyonlarca seyirciye ulaşan Müfit Can Saçıntı'nın hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlendiği, 3. filmi Yaşamak Güzel Şey'in setinde bir merak son buldu. Usta oyuncu Zihni Göktay, 35 yıl önce Kemal Sunal ve Yönetmen Natuk Baytan ile birlikte “Atla Gel Şaban” filminin çekimleri sırasında girmek istedikleri; fakat yasak olduğu için giremedikleri “Atatürk Arboretumu”na (Ağaç Müzesi), 35 yıl sonra Yaşamak Güzel Şey filmiyle ilk kez girdi.

    Göktay, filmin İstanbul’da bulunan “Atatürk Arboretumu”nda (Ağaç Müzesi) gerçekleşen çekimleri sırasında bir hayli duygusal anlar yaşadı. Çekimler sırasında bu anısını set ekibiyle paylaşan Zihni Göktay “Hayatımın en özel ve anlamlı sahnelerinden biriydi. Bu film ile 35 yıllık bir anı yeniden canlandı. Set ekibiyle birlikte dostlarımı andık” dedi.

    Filmde Saçıntı başrolü Yasemin Conka ile paylaşıyor. İkiliye,  Zihni GöktayAyşegül AtikGünay KaracaoğluReha ÖzcanRenan BilekOnur DilberMerve HazerBahar SüerFulden AkyürekNihan TarhanNihan TaşyürekAli Çoban ve Fatih Koyunoğlu gibi güçlü oyunculardan oluşan dev bir kadro eşlik ediyor. 

    Saçıntı'nın bu üçüncü filmi, yaşam koşullarına boyun eğen, pısırık bir adam olan Müfit’in başına gelen talihsiz bir olaya başkaldırması ile bir anti kahramana dönüşmesini konu ediyor. Film 14 Nisan'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top