Hesabım
    İlk Fragmanı Yayınlanan Kaygı Filmi Mayıs'ta Vizyonda!

    Ceylan Özgün Çelik imzalı gerilim ve dram filmi kaygı meraklılarını çok bekletmeden 12 Mayıs'ta vizyonda olacak!

    Beyazperde.com'a da yazılarıyla katkı sağlayan sinema yazarı ve yönetmen-senarist Ceylan Özgün Özçelik’in ilk uzun metrajlı filmi olan yazıp yönettiği ilk uzun metrajlı filmi Kaygı'nın hem ilk fragmanı yayınlandı hem de vizyon tarihi 12 Mayıs olarak belli oldu!

    Taraflı bir haber kanalında belgesel kurgucusu olarak çalışan Hasret, 30 yaşında, yalnız yaşayan bir kadındır. Fakat bir dönemdir sürekli, aynı tekrarlayan kabusları görmektedir. Kabuslarından bir anlam çıkartmanın peşine düşen Hasret, belleğinin derinliklerine inmeye çalıştıkça yaşam düzeni de yavaş yavaş alt üst olacaktır…

    Algı Eke'nin Hasret karakteri ile başrolü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Özgür Çevik, Selen Uçer, Asiye Dinçsoy, Kadir Çermik, Boncuk Yılmaz, İpek Türktan Kaynak ve Kerem Kupacı yer alıyor.

    Dünya prömiyerini Şubat ayında Berlinale'de yapan film, Mart ayında gösterildiği South by Southwest Film Festivali’nden öne çıkan kadın yönetmenlere verilen LUNA Gamechanger Ödülü'yle dönmüştü. KAYGI, 36. İstanbul Film Festivali gösteriminin ardından ise ​ ​27 Nisan Perşembe günü 28. Ankara Uluslararası Film Festivali Ulusal Yarışma kapsamında ilk kez Ankaralı izleyiciyle buluşacak. Festival yolculuğu devam eden film Mayıs ayında Krakow'da düzenlenen Off Camera Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali'nde gösterilecek.

    Filmin yapımcılığını İstanbul Film Prodüksiyon (IFP) üstlenirken, Armağan Lale (Filmada) ve Ceylan Özgün Özçelik (EHY Film) de ortak yapımcılığı üstlenmişlerdi. Kaygı’nın T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ilk film yapım desteği aldığını da anımsatalım.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top