Hesabım
    "Bahtiyar Bahtıkara" Sinemalarda!

    "Bahtiyar Bahtıkara" için biletinizi hemen alın!

    Başrollerini Türkiye'nin sevdiği simalar Kadir ÇöpdemirYeşim SalkımMetin Zakoğlu ve Nedim Saban'ın üstlendiği  komedi filmi Bahtiyar Bahtıkara vizyona girdi! Filmin biletlerini hemen alabilirsiniz.

    Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Annesinin sözünden çıkmayan Bahtiyar artık aşkı meşki geçmiş, en olmayacak kadınlarla bile evlenmeye çalışmaktadır. Ancak annesi buna imkan vermemektedir. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır. Bunun için de engel tanımayacaktır!

    ‘Bir Gırık Aşk Hikayesi...G ile...’ sloganıyla çekilen komedi filmi Bahtiyar Bahtıkara'nın yönetmen koltuğunda Ergin Yılmazer oturuyor. Kadrosunda Ferdi SancarDuygu ÇelebiGülnihal DemirYaşar Uzer gibi isimleri bulunduran film, İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı'nın kaleminden çıkma senaryodan beyazperdeye uyarlandı.

    Filmde Salkım'ın kızı Perihan'ı canlandıran Duygu Çelebi filmin galasında beyazperde.com mikrofonuna konuştu. Filmin set aşamasının çok keyifli geçtiğini belirten güzel oyuncu, ekip arkadaşlarıyla çekimler bittikten sonra da görüşmeye devam ettiğini açıkladı. Çelebi; "Çok sıcak bir film oldu. Çok disiplinli bir kadroyduk. Çok değerliydi bu. Biz çekerken çok eğlendik. Umarım enerjimizi seyirciye de yansıtabiliriz. Dilerim ki bu emeğimiz karşılığını alır" dedi. İlk defa bir komedi filminde oynadığını belirten oyuncu, "Canlandırdığım karakterden çok keyif aldım. Benim için farklı bir deneyim oldu" dedi. Filmin bir üçlemeye dönüşmesi dileğini ifade eden oyuncu, "Filmin buna verdiği bir imkan var. Ben devamının geleceğini düşünüyorum" dedi. Seyircilere bir mesajı olup olmadığını sorduğumuzda ise güzel oyuncu "Her insanın kalbinde bir kırık aşk hikayesi vardır. Kendilerinden bir şeyler bulacaklarını düşünüyorum. Yüzlerinde bir gülümseme kalacağını düşünüyorum. Takdir seyircinin" diye yanıtladı.

    Çekimleri bir ayda Muğla’nın Seydikemer ilçesinde tamamlanan film boyunca 50 köy halkı da figürasyon olarak proje de yer aldı. Muğla’nın ilçelerinde ve köylerinde çekilen film için Salkım, “Bu zamanda saf aşkı anlatan en güzel komedi” dedi. Filmin müziklerini ise Olcay Demirci ve Samet Kılıç yaptı.

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top