Hesabım
    "New Mutants"ın Kadrosu Genişliyor!

    Charlie Heaton da mutant oluyor!

    Sinemanın uzun soluklu serilerinden X-Men yavaş yavaş orijinal kadrosunu geride bırakarak genç nesille yoluna devam etme planını uygulamay koyuyor. Serinin son devam halkası X-Men: Apocalypse'te yeni nesili tanımaya başladık bile. Serinin tamamen genç mutantlara odaklanan New Mutants filmi de bunu kanıtlar nitelikte bir yapım. Merakla beklenen filmin kadrosu da gün geçtikçe genişliyor.

    Fenomen haline gelen dizi Stranger Things'in Jonathan Byers'ı Charlie Heaton da filmin kadrosuna dahil oldu. Genç oyuncu daha önceleri Nat Wolff'un isminin geçtiği Cannonball'ı canlandıracak. Cannonball çevresinde koruyucu kalkan oluşturarak yüksek hızda uçabilme yeteneğine sahip bir mutant.

    Geri kalan mutant kadrosuna bakacak olursak; on olarak Game of Thrones yıldızı Maisie Williams ve çıkışını The Witch ile yapan, Morgan ve Parçalanmış ile de kariyer basamaklarını hızla tırmanan Anya Taylor-Joy filmin Wolfsbane ve Magik'i olacak. Filmde boy gösterecek karakterler arasında Amerika yerlisi telepat Danielle Moonstar, Sunspot ve şekil değiştirme yeteneğine sahip Warlock isimli bir uzaylı da yer alıyor. Henry Zaga ve Rosario Dawson'ın da kadroda yer alacağı dedikodularının kulislerde dolaştığını da ekleyelim. Dawson'ın Dr. Ceilia Reyes karakterini canlandırması bekleniyor. Mutant bir doktor olan Reyes karakteri kendi çevresinde bir koruma kalkanı yaratabiliyor. Zaga'nın ise Brezilyalı Sunspot rolü için düşünüldüğü kulislerde dolaşan bir dedikodu...

    Filmde genç nesilin Profesör Charles Xavier'ını canlandıran James McAvoy ise boy göstermeyecek. Filmin senaryosunda yönetmen Josh Boone ile birlikte Knate Gwaltney imzası var. Filmin 13 Nisan 2018'de Amerika'da vizyona girmesi planlanıyor.

    Filmin kulislerde dolaşan dedikodulara göre konusu ise tehlikeli güçlerini kontrol etmeye çalışan 5 gencin gizli bir tesisteki öğrenim süreci olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top