Hesabım
    Bradley Whitford Godzilla: King of Monsters Filmine Katıldı!

    Filmin yönetmen koltuğunda Michael Dougherty var!

    Geçtiğimiz gün açıklanan Silikon Vadisi ile iyi bir çıkış yakalayan Thomas Middleditch'i de kadrosuna katan Godzilla: King of MonstersBradley Whitford ile de anlaşmaya vardı. Oyuncunun rolü henüz açıklanmadı.

    Kadrosuna sevilen bilim-kurgu dizisi Stranger Things'in yıldızı Millie Bobby Brown’dan sonra yeni isimler eklemeye devam eden Godzilla: King of Monsters'ta Middleditch’in rolü henüz açıklanmadı. Michael Dougherty'nin yöneteceği devam halkasının senaryosunda Max Borenstein ve Zach Shields ikilisi yer alıyor. Superman Dönüyor (2006), X-Men 2 (2003) ve X-Men: Apocalypse filmlerinin senaristlerinden olan Dougherty'nin çekeceği filmin ilkini Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi filminin yönetmeni Gareth Edwards yönetmişti. Dougherty’nin yönetmen koltuğunda yer alacağı filmin önceki filme göre biraz daha karanlık ve gerilimli olacağı bekleniyor. Oyuncu kadrosunda Aaron JohnsonElizabeth Olsen ve Bryan Cranston’ın yer aldığı bir önceki filmin yönetmeni Gareth Edwards, dünya çapında 529 milyon dolarlık bir başarı sağlamıştı. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Kyle ChandlerVera Farmiga ve O'Shea Jackson Jr. ibi isimler de var.

    22 Mart 2019'da sinema salonlarına uğraması beklenen Godzilla: King of Monsters, 2014 yapımı Godzilla'nın devam filmi niteliğinde olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top