Hesabım
    Hitman's Bodyguard Filminden Yeni Poster Geldi!

    Film ülkemizde 18 Ağustos'ta vizyona girecek!

    Lionsgate‘s Summit Entertainment aksiyon, macera ve komediyi bir arada harmanladığı yeni filmi Hitman's Bodyguard’dan yeni bir poster yayınladı!

    Son dönemin eğlenceli yapımlarına imza atan ikilinin bir araya geldiği yeni filmlerinden bir süredir oldukça eğlenceli videolar izlemekteyiz. Başrollerinde Deadpool olarak gönüllere taht kuran Ryan Reynolds ve usta oyuncu Samuel L. Jackson'ın yer aldığı Hitman's Bodyguard, özellikle Whitney Houston’ı beyazperdeye taşıyan film hasılat rekorları kırmış Kevin Costner’ın da içinde bulunduğu The Bodyguard filmine atıfta bulunan posterleri ile dikkat çekiyor.

    Hitman's Bodyguard filmin konusu kısaca; dünyanın en başarılı güvenlik görevlisinin artık yeni bir müşterisi vardır: Uluslararası Adalet Divanı'nda yargılanacak bir tetikçi! İkili kişiliklerindeki ve hayata bakış açılarındaki farklılıkları bir kenara koyup, zamanında ve sağ salim mahkemede olmak için güçlerini birleştirirler...

    Frida filmiye, En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilen Salma Hayek ve Oscar adayı İngiliz oyuncu  Gary Oldman’ın da kadrosunda yer alan filmin yönetmen koltuğunda Cehennem Melekleri 3 ile hareketli sahnelerden çok da uzak olmayan  Patrick Hughes var. Filmin görüntü yönetmenliğini  Jules O'Loughlin üstleniyor Merakla beklenen yapımda senaryoyu ise Tom O'Connor üstleniyor . Film, ülkemizde18 Ağustos'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top