Hesabım
    Yeniden Uyarlama "Çizgi Ötesi"nden Altyazılı Fragman ve Poster!

    1990 yapımı gerilim filmi yeniden beyazperdeye uyarlandı.

    Yönetmenliğini Joel Schumacher’in yaptığı 1990 yılı yapımı gerilim filmi Çizgi Ötesi sinemanın kült bilim kurgu yapımlarından biri olarak kabul edilir. Hollywood'un yeniden çekimlerinin bir hayli hız kazandığı günümüzde elbette ki bu filmin de yeniden beyazperdeye uyarlanması kaçınılmazdı. Sağlam oyuncu kadrosuyla yeniden beyazperdelere dönen hikaye, ilk fragmanını ve posterini seyircilerin beğenisine sundu.

    Akademi ödülü adayı Ellen Page, yeni Scarface'imiz Diego Luna, Vampire Diaries ile yıldızı parlayan Nina DobrevJames Norton ve Kiersey Clemons'u başrollerine yerleştiren yeniden uyarlama Çizgi Ötesi'nin yönetmen koltuğunda Ejderha Dövmeli Kız filmi ile tanınan Danimarkalı yönetmen Niels Arden Oplev oturuyor. Filmin senaryosunu ise Ben Ripley üstleniyor.

    Beş tıp öğrencisi ölümden sonrasına saplantılı hale gelmiştir. Ölümün ardından yaşamın devam edip etmediğini öğrenmeye kararlı olan öğrenciler tehlikeli bir deneye girişirler. Her biri kısa periyotlarda kalp atışlarını durdurur. Böylece hepsi ölüm deneyimi yaşar. Ancak yaptıkları deney giderek tehlikeli bir hal almaya başlayacaktır. Öğrenciler öteki tarafa geçerek doğaüstü varlıkların dikkatini çekmiştir ve artık her biri geçmişteki hataları ile acı bir biçimde yüzleşecektir...

    Film ülkemizde 29 Eylül'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top