Hesabım
    "Sniper: Duvar" Vizyona Girdi!

    Savaş gerilimi için biletler burada!

    Yönetmen koltuğunda Mr. & Mrs. Smith ve The Bourne Ultimatum filmlerinden aşina olduğumuz, aksiyon sever yapımcı ve yönetmen Doug Liman'ın oturduğu aksiyon savaş filmi Sniper: Duvar bugün itibariyle sinemaseverlerle buluşmaya başlıyor.

    Irak'ta görev yapmakta olan iki asker, Matthews ve Isaac, her koşulda birbirlerini korumaya yeminlidirler. İki askerin başına gelecek olan şey bu yeminlerini tutmak için canları pahasına mücadele vermelerini gerektirecek cinsten bir deneyim olacaktır. İki asker, bir keskin nişancı tarafından tespit edildiğinde onları keskin nişancının namlusundan koruyan tek şey aralarındaki dağılmış bir duvardır. Onların kavgası, ölümcül derecede nişancılık olduğu kadar, irade ve zeka savaşı haline de gelecektir...

    Avengers: Age of Ultron'ın Quicksilver'ı ve Gece Hayvanları ile potansiyelini ortaya koyan Aaron Taylor-Johnson ile WWE'nin yıldızı John Cena filmde başrolleri üstlenirken, yüzünü göremediğimiz ancak kendine Juba olarak seslenen Iraklı asker rolünde ise sadece sesi ile Laith Nakli yer alıyor.

    Filmin seansları için tıklayın!

    Filmin eleştirisi için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top