Hesabım
    Fantastic Beasts 2 Detayları Belli Oldu!

    Çekimleri başlayan Fantastik Canavarlar 2'nin detayları belli oldu!

    J.K Rowling'in büyücüler dünyasını sevenlere güzel haber geldi. Fantastik Canavarlar 2'nin çekimleri başladı! Ve çekimler başlar detaylar geldi. Beş filmin ikincisi henüz adını almadı ancak filmin yönetmen koltuğunda bir kez daha David Yates oturuyor. 

    Oscar ödüllü The Theory of Everything oyuncusu Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol ve Dan Fogler da ilk filmden tanıdığımız yüzler olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu isimlerin yanı sıra Oscar adayı Johnny Depp; büyücü Gellert Grindelwald rolü ile filmde rol alırken, Jude Law Albus Dumbledore'un gençliğini canlandıracak. İlk filmde Ezra Miller tarafından canlandırılan ve geleceği belirsiz olan Credence karakteri de gizemli bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Zoe Kravitz, Newt Scamander'ın fotoğraflarından, geçmişten bir kadın; Leta Lestrage; olarak filme katılırken Callum Turner, Newt'in kardeşi Theseus Scamander'ı canlandıracak.

    1927 yılında başlayacak olan hikayenin senaryo yazarlığı da J.K. Rowling'e ait. Film dünyası New York'tan Londra'ya ve oradan da Paris'e genişleyecek. Harry Potter dönemine de selam veren hikayeler Potter hayranlarını sevindireceğe benziyor.

    Oyuncu kadrosunda William Nadylam (Yusuf Kama adlı büyücü olarak), Ingvar Sigurdsson (kelle avcısı Grimmson olarak), Ólafur Darri Ólafsson (büyücü sirki yöneticisi Skender olarak) ve Kevin Guthrie (MACUSA'da Tina ve Queenie'nin patronu olarak) de yer alıyor.

    Oscar ödüllü görüntü yönetmeni Philippe Rousselot, 3 kez Oscar kazanan sanat yönetmeni Stuart Craig (İngiliz Hasta, Gandhi, Harry Potter filmleri), 3 kez BAFTA ödülünü kazanan kurgu editörü Mark Day (son 4 Harry Potter filmi, State of Play), 4 kez Oscar kazanan kostüm tasarımcısı Colleen Atwood (Fantastic Beasts and Where to Find Them, Chicago, Alice in Wonderland, Memoirs of a Geisha), Oscar ödüllü görsel efekt tasarımcısı Tim Burke (Gladyatör, Harry Potter filmleri) ve Oscar adaylığı bulunan görsel efekt tasarımcısı Christian Manz (Harry Potter ve Ölüm Yadigarları-Bölüm 1) yönetmen Yates ile birlikte çalışacak.

    Filmin dağıtımının Warner Bros tarafından 16 Kasım 2018'de yapılması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top