Hesabım
    "Captain Marvel"dan Yeni Detaylar!

    Filme dair yeni detaylar açıklandı.

    Gizli Dünya filmindeki performansıyla Oscar ödülüne layık görülen ve Kong: Kafatası Adası'nın başrollerinden biri olan Brie Larson'ı süper kahramana dönüştürecek olan Captain Marvel'dan yeni detaylar geldi. Hakkında pek az bilgi bulunan yapımın zaman çizelgesi ve kötü adamı açıklandı.

    Yönetmenliğini Anna Boden ve Ryan Fleck ikilisinin üstlendiği yapım San Diego Comic-Con'dan gelen bilgilere göre 90'lı yılları arkaplanına alacak. Marvel yetkilisi ve filmin yapımcısı Kevin Feige'in açıklamasına göre Yenilmezler filmlerinin sevilen üyesi S.H.I.E.L.D. müdürü Nick Fury'nin gözünü kaybetmesinden önceki zamanda göreceğiz. Meg LeFauve ve Nicole Perlman'ın da senaryosunu üstleneceği film 90'larda geçeceğine göre Iron Man'in zırhını yapmasından, Kaptan Amerika'nın buzda bulunup çözülmesinden ve Thor'un dünyaya inmesinden daha öncesine dayanacak.

    Bir kadın süper kahramanı başrolüne yerleştiren ilk Marvel filmi olacak olan yapımın şeytani karakteri ise Skrull ırkı olacak. Gelişmiş uzay seyahatleri, uzay ve gezegen kolonizasyonu, gelişmiş enerji tabanlı silahlar ve ileri tıbbi imkanlar gibi konularda uzmanlaşmış olan bu uzaylı ırkı aynı zamanda biçim değiştirebilme yeteneğine de sahipti.

    Film ülkemizde 8 Mart 2019'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top