Hesabım
    Anne Hathaway Barbie mi Olacak?

    Barbie filmi için Anne Hathaway düşünülüyor.

    Küçük kızların sevgili oyuncağı Barbie'yi temel alan Barbie filmi için başrol arayışı devam ediyor. Trainwreck ile bir anda tanınmaya başlayan, komedinin yükselen yıldızı Amy Schumer'dan boşalan yeri doldurması için düşünülen ismin Akademi ödüllü oyuncu Anne Hathaway olduğu ortaya çıktı.

    The Tracking Board'da yer alan habere göre henüz konuya dair Hathaway'le iletişime geçilmedi ya da bir teklif hazırlanmadı. Filmden gelen bir diğer gelişme de filmin yönetmen koltuğuna Alethea Jones'un oturacağı yönünde...

    Enchanted tarzında yarı-animasyon yarı gerçekçi çekilecek olan Barbie filminin yapımcılığını Walter F. ParkesLaurie MacDonald ve Amy Pascal üstleniyor. Senaryosunu Hilary Winston'ın üstlendiği filmin senaryo düzenlemesi ise Schumer ve kız kardeşi Kim Caramele tarafından yapılmıştı. 

    Filmde Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymadığını fark edecek. Yaşadığı dünyanın "mükemmel kadın" imajına uzak olduğunu farkeden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanacak. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkacak. Fakat ait olduğunu düşündüğü dünyayı bulmuş olsa da eski arkadaşlarını kurtarmak için bir noktada kendi dünyasına dönmek zorunda kalacak. 

    Barbie bugüne dek prensesten denizkızına, avukattan film yıldızına 150'den fazla kariyeri üstlendi. Dünyanın en popüler oyuncak bebeği, değerli deneyimler kazandı ve hayranlarına modern bir kadın için her şeyin mümkün olduğunu gösterdi. Oyuncak markası 1959'da piyasaya çıktı ve her yıl firmaya 2 milyar dolar civarı kazanç getiriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top