Hesabım
    "Benim Adım Osman" Filminin Çekimleri Başladı!

    Başrolde Çılgın Sedat!

    Yılın kahkaha vadeden filmlerinden Benim Adım Osman'ın çekimleri başladı! Yapımcılığını, yönetmenliğini ve başrolünü “Çılgın Sedat” olarak tanınan ünlü şarkıcı Sedat Kapurtu’nun üstlendiği filmin çekimleri İzmit'te devam ediyor.

    Hayatını bir gazetede köşe yazarı olmaya adamış Osman'ın, kuzeni Fiko ve Dursun'un yanına gelmesiyle hayatının nasıl değiştiğini anlatan komedi filminin başrollerinde Kapurtu'ya Metin Yıldız ve Ateş Fatih Uçan eşlik ediyor. Filmin kadrosunda Cengiz Kurtoğlu, Deniz Oral, Songül Karlı, Tayfun Sav, Nur Ertürk, Çiğdem Tunç, Murat Övüç, Hakan Hatipoğlu, Gizem Hatipoğlu, Kayhan Yıldızoğlu, Latif Doğan, Murat Kurşun ve Coşkun Gögen gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

    Senaryosunu Banu Kaptanoğulları ve Atıf Ulusoy’un kaleme aldığı film hakkında Kapurtu; "Uzun yıllardır hayal ediyordum ve şu anda hayalimin gerçek olmasına tanıklık ediyorum. Bambaşka ve çok özel bir duyguymuş" diye konuştu.

    Çekimleri İzmit’in ardından Çınarcık, Beylikdüzü ve Samsun'da devam edecek olan filmin 2017 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top