Hesabım
    Michelle Rodriguez "Hızlı ve Öfkeli" Serisine Geri Dönüyor!

    Rodriguez yaptığı açıklamada "Vin Diesel büyük ihtimal beni ikna edecek" dedi.

    8 filmlik serinin 5 filminde boy gösteren Michelle Rodriguez uzun süreli gelgitlerin ardından aksiyon dolu seride bir süre daha kalacağının sinyalini verdi!

    Michelle Rodriguez serinin son filminin ardından sosyal medya üzerinden "Hızlı ve Öfkeli 8 dijital olarak bugün itibariyle piyasaya sürüldü. Umarım serinin bir sonraki devam halkasında kadınlara daha çok yer vermeyi düşünürler. Yoksa sevilen seriye veda etmem gerekebilir" şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. Vin Diesel'ın canlandırdığı Dom karakterinin büyük aşkını canlandıran başarılı oyuncu The Hollywood Reporter'a yaptığı açıklamada "Eminim Vin Diesel beni ikna etmenin bir yolunu bulacaktır. Ben bazı şartların olmaması halini kabul etmiyorum. Ancak Vin de ayrılmamı kabul etmiyor. O istediğini almayı bilen biri, eminim beni ikna edecektir" şeklinde açıklama yaptı. 

    Ayrıca efsanevi oyuncu Helen Mirren da serinin devam filminde yer almaktan mutluluk duyacağından bahsetti. EW'ye konuşan Mirren "Serinin yeni filmine geri dönmek isterim, ama bu sefer ben kullanacağım" dedi. Yarış sahneleri ile meşhur aksiyon tutkunları tarafından yakından takip edilen seriden gelen yeni haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top