Hesabım
    "Ay Lav Yu Tuu"ya "Polis Akademisi" Desteği!

    "Polis Akademisi"nin Mahoney'si de kadroda!

    Son olarak Bir Baba Hindu isimli Bollywood-Türk yapımı komedi filminde gördüğümüz oyuncu, yönetmen ve senarist Sermiyan Midyat'ın senaristliğini üstlendiği Ay Lav Yu Tuu'nun uluslararası kadrosundan sürpriz gelişme var! Sevilen seri Polis Akademisi'nin Mahoney karakterini canlandıran Steve Guttenberg de filmin kadrosunda yer alıyor.

    Sermiyan Midyat’ın doğu – batı sentezli mizahını beyaz perdeye taşıyacağı, 2010 yapımı yerli komedi Ay Lav Yu'nun devam halkası olan filmde Mardinli görümce Fehime'yi Ayça Damgacı, İbrahim'in devam halkasında tanışacağımız kız kardeşi Sultan'ı Gizem Karaca ve köyün çapkın delikanlısı Fırat'ı Bora Akkaş canlandırırken, İbrahim ve Jessica'ya bir kez daha Midyad ile Nikki Leigh hayat verecek. Josh FolanAyşenil ŞamlıoğluKevork MalikyanTuna Orhan gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı filmin yönetmen koltuğunu ise Barış Özbiçer üstleniyor.

    "Ay Lav Yu Tuu" ile Tınne Köyü'ne Amerikalı bir gelinin gelmesiyle başlayan macera bu kez İbrahim'in Amerika macerası ile devam ediyor. Film, 22 Eylül’de sadece sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top