Hesabım
    "The Post"tan Yıldızlı Poster!

    "The Post" 5 Ocak 2018'de vizyona giriyor.

    Washington Post tarihinin en büyük mücadelesi beyaz perdeye taşınıyor! İki Oscar ödüllü Tom Hanks ve üç Oscar ödülünün yanı sıra 20 adaylığı bulunan usta oyuncu Meryl Streep'in başrollerini üstlendiği dram gerilim filmi The Post'tan Fransızca poster yayınlandı.

    Terminal ve Er Ryan’ı Kurtarmak gibi yapımların usta yönetmeni Steven Spielberg'ün imzasını taşıyan "The Post"un zengin kadrosunda Alison BrieCarrie CoonDavid CrossBruce GreenwoodPat HealyTracy LettsBob OdenkirkSarah PaulsonJesse PlemonsMatthew RhysMichael StuhlbargBradley Whitford ve Zach Woods da yer alıyor.

    Senaryosunda Liz Hannah'nın imzasını taşıyan film, Washington Post çalışanları editör Ben Bradlee ve yayıncı Katharine Graham'ın gerçeğin ortaya çıkması için verdikleri mücadeleyi gözler önüne seriyor.

    İkili, ordu analisti Daniel Ellsberg tarafından yazılan ve sızdırılan Pentagon belgelerini yayınlama kararı alırlar. Belgelerin, Johnson yönetiminin Vietnam Savaşı'nda ABD askerlerinin rolü hakkında kamuoyuna ve kongreye yalan söylediğini, Nixon yönetiminin gizlice savaşı tırmandırdığını ortaya koymaları büyük skandal yaratır. Nixon yönetimi The Post'un bunları yayınlamasını durdurmaya çalışır ve ABD Savunma Bakanı Yardımcısı William Rehnquist davayı Yüksek Mahkemeye sunar. Belgelerin yayınlanabilmesi ve özgür basın kavramının korunabilmesi için gazete ile ordu arasında büyük bir hukuk mücadelesi verilecektir...

    "The Post" ülkemizde 5 Ocak'ta sinema salonlarına konuk olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top