Hesabım
    Spielberg İmzalı "Ready Player One"dan Bol Aksiyonlu Fragman!

    Steven Spielberg imzalı "Ready Player One"dan aksiyonu bol bir fragman yayınlandı.

    Steven Spielberg’ün bilim kurgu filmi Başlat'tan altyazılı yeni fragman geldi! Ernest Cline'ın retro-fütüristik bilim kurgu romanından, "Yapay Zeka", "Jurassic Park", "E.T." ve "Azınlık Raporu" gibi başarılı bilim kurgu filmlerinin usta yönetmeni Spielberg tarafından beyaz perdeye uyarlanan "Başlat"ta yaşam mücadelesi sanal bir boyuta taşınıyor.

    Genç Wade, enerji krizinin ağır yıkımını yaşamakta olan dünyanın zorluklarından ve sıkıcılığından kaçmak için sanal dünyada geçen, 1970 ve 80'ler Amerikan pop kültürü üzerine kurulu bir define avı oyunu olan Oasis'in ütopik evreninde zaman geçirmektedir. Ancak Oasis'in kurucusu olan milyoner hayatını kaybettiğinde geride bir servet bırakmıştır ve servetini sanal dünya üzerinde kurduğu bir hazine avıyla kazanan oyuncuya vadetmektedir. Wade de dünyanın birçok yerindeki oyuncular gibi hazine avına katılır. Ancak bu macera eğlenceli olmaktan çok uzak olacaktır. Zira şirket hissedarları ve paragöz oyuncular hazineye herkesten önce ulaşabilmek için diğer yarışmacıları safdışı bırakmak için her şeyi yapmaya hazırdır...

    Yeni nesil X-Men'in genç Cyclops'u Tye Sheridan'ın başrolü yükselen oyuncu Olivia Cook ile paylaştığı bilim kurgu güzellemesinin kadrosunda Mark Rylance, Simon Pegg, TJ Miller ve Ben Mendelsohn gibi isimler de yer alıyor. Senaryosunda Zak Penn ve Ernest Cline'in imzasını bulunduran "Başlat", ülkemizde 30 Mart 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top