Hesabım
    "O" ve "Yenilmezler"in Yönetmenlerinden Ortak Proje!

    Andy Muschietti ve Russo Kardeşler bilim kurgu projesinde ortak oluyor.

    Andy Muschietti ve Russo Kardeşler aynı projede! Bu yılın en hit filmlerinden, eleştirmenlerden oldukça pozitif eleştiriler alan Stephen King uyarlaması O ve önümüzdeki yıla damgasını vuracağı şimdiden belli olan, fragmanıyla bile rekor kıran Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nın yönetmenleri güçlerini birleştiriyor.

    Deadline'da yer alan habere göre, günümüz Hollywood camiasının en öne çıkan yönetmenleri arasında yer alan Russo Kardeşler ve Muschietti, yeni bir bilim kurgu uyarlamasında bir araya gelecek. Russo Kardeşler'in (Joe Rosso ve Anthony Russo) yapım şirketi Russo Brothers Studio, Simon Stålenhag'ın illüstrasyonlu apokaliptik romanı The Electric State'in film haklarını satın aldı. Kulislerde dönen dedikodulara filmin yönetmen koltuğuna "O" ve bir diğer başarılı korku filmi "Mama"nın yönetmeni Andy Muschietti oturacak. Arjantinli yönetmen, kız kardeşi Barbara Muschietti ve Russo Kardeşler'le birlikte filmin yapımcıları arasında da yer alacak. Romanın illüstrasyonları da oldukça ilgi çekici;

    https://www.redbubble.com/people/simonstalenhag/collections/554160-the-electric-state

    Muschietti son dönemin meşgul yönetmenleri arasında yer alıyor. Arjantinli yönetmenin ismi, bir kız ve robotunun 90'lı yıllar Batı Amerika'sının alternatif bir versiyonuna yaptıkları yolculuğu konu edinen The Electric State'in yanı sıra yeni Drakula uyarlaması için de anılıyor. Drakula'nın yaratıcısı Bram Stoker'ın büyük büyük yeğeni Dacre tarafından kaleme alınan romana dayanacak olan yeni uyarlama, 1868'de 21 yaşında olan Bram Stoker'ı temel alıyor. Film, Stoker'ın eski bir kuleye hapsettiği bir şeytanla yüzleşmesini işleyecek.

    Muschietti yeni projeleri oldukça heyecan verici görünüyor, siz ne dersiniz?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top