Hesabım
    Margot Robbie'li "Ben, Tonya"dan Klipler Burada!

    Margot Robbie'li "Ben, Tonya" filminden 2 klip yayınlandı.

    Harley Quinn buz pistini fethediyor! Ben, Tonya'dan yeni klipler geldi. Suicide Squad’ın çılgın Harley Quinn'i olarak yıldızını iyice parlatan, merakla beklenen "Mary Queen of Scots"ta Kraliçe Elizabeth olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Margot Robbie'nin başrolünü üstlendiği "Ben, Tonya"dan gelen kliplerde duygusal bağlara şahit oluyoruz.

    Tarihin en kötü anılan olimpiyat sabotaj skandallarından birini ele alan "Ben, Tonya", Tonya Harding ve eski eşi Jeff Gillooly'nin kurduğu komplo skandalını merkeze alıyor. Tonya Harding buz patenine gönül vermiş ve hırslı bir sporcudur. Buz pateni sporunda giderek yükselen Tonya, memnun edilmesi zor annesi, eski eşi Jeff Gillooly ile dengesiz ilişkileri ve hep daha iyi olmak adına kendini zorlaması gibi gerekçelerle stres içindedir. İki defa Olimpiyat ve iki defa da Skate America Champion ödülünü kazanan Tonya, eski eşinin de yardımıyla 1994 yılında ABD Şampiyonası öncesinde aynı dalda yarıştığı sporcu Nancy Kerrigan'ı sakatlaması için birini  tutar. Ancak komplonun ortaya çıkması ile birlikte ödeyeceği bedeller Tonya için bir hayli zorlu olacaktır...

    Zor Saatler, Fright Night ve Million Dollar Arm gibi başarılı filmlerde imzası olan Craig Gillespie'nin yönetmen koltuğunu üstlendiği yapımın senaryosu ise Not: Seni Seviyorum'un başarılı senaristi Steven Rogers'ın kaleminden çıkma. Kaptan Amerika’nın silah arkadaşıyken beyni yıkanarak ona sırt çeviren, ardından tekrar doğru yolu bulan Bucky Barnes rolü ile iyice tanınan Sebastian Stan'in Harding'in eski eşi Jeff Gillooly'i canlandırdığı kara komedi ve dram harmanı "Ben, Tonya"da Allison Janney ise Harding'in annesini canlandırıyor. Nancy Kerrigan'a ise Caitlin Carver hayat veriyor.

    "En İyi Film" de dahil olmak üzere 3 dalda Altın Küre'ye aday olan "Ben, Tonya" 16 Şubat'ta ülkemizde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top