Hesabım
    Box Office: "Aile Arasında" 5. Haftasında da Zirvede!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 29-31 Aralık haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği olmadı. Vizyona girişiyle birlikte zirveyi kapan "Aile Arasında", bu hafta da yerini korudu. Yılın son hafta sonunda listede 3 yeni film kendine yer buldu. 

    Listenin bu haftaki galibi de bol yıldızlı yerli komedi Aile Arasında oldu. Gülse Birsel'in senaryosunu üstlendiği, başrollerinde Engin Günaydın ve Demet Evgar'ın yer aldığı yerli komedi, 5. hafta kapanışını 240.973 seyirci ile yaparak, en yakın rakibinin iki katından fazla seyirciye ulaşmış oldu. Listenin 2. filmi yerli romantik dram filmi Acı Tatlı Ekşi oldu. Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci başrollü romantik dram 2. hafta kapanışını 99.266 seyirci ile yaptı. Listenin 3. filmi ise komedinin sevilen yüzlerini bir araya getiren "Jumanji: Vahşi Orman" oldu. Klasikleşmiş aile filminin 22 yıl aradan sonra gelen devam halkası, açılışını 87.859 seyirci ile yaptı. 

    Listenin 4. sırasında vizyonun animasyon kontenjanından ilk 10'a girmeyi başaran tek yapım yer buldu. Arenalarda savaşmak yerine ovalarda çiçek koklama hayali kuran koca yürekli boğa "Ferdinand"ın eve dönüş hikayesi, 2. hafta kapanışını 75.676 seyirci ile yaptı. Listenin tam ortasında yer alan film ise önümüzdeki yılın Oscar yarışında "Yabancı Dilde En İyi Film" kategorisinde ülkemizi temsil etmesi için gönderilen, ancak ön elemeyi geçemeyen Ayla oldu. Kalabalık oyuncu kadrosuyla dikkat çeken savaş dramı 10. hafta kapanışını 69.063 seyirci ile yaptı. Böylece film 5 buçuk milyonluk seyirci rakamına doğru tam gaz ilerlemeye devam ediyor. Listenin 6. sırasında listenin yerli komedi kontenjanından gelen bir film yer buldu. Yerli komedinin sevilen yüzlerinden Ezgi Mola'yı gün teyzesine çeviren "Maide'nin Altın Günü", 4. hafta kapanışını 49.171 seyirci ile yaptı. Listenin 7. sırasını alan film ise, uzak galaksilerdeki savaşları seyircilerle buluşturan uzun soluklu bilim kurgu serisi Star Wars'un 8. devam halkası Star Wars: Son Jedi oldu. Yoluna Rey, Finn ve Poe gibi yeni nesil kahramanlarla devam eden üçlemenin yeni devam halkası 3. hafta kapanışını 40.250 seyirci ile yaptı.  

    Listenin son 3'ünü açan yapım renkli bir aile filmi oldu. Zengin kadrolu müzikal "Muhteşem Showman", açılışını 23.399 seyirci ile yaptı. Listenin 9. filmi, yerli yol komedi "Yol Arkadaşım" oldu. Havaların soğumaya başladığı şu günlerde sımsıcak bir Ayvalık yolu macerasıyla içinizi ısıtacak olan yerli komedi 10. hafta sonunda da başarısını sürdürdü ve 18.932 seyirciyi salonlara çekmeyi başardı. Listenin son filmi ise 16.259 seyirci ile korku filmi "Karabasan" oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top